Hintamuutokset 1.1.2017

LiikeImpulssin hinnat sekä korttivaihtoehdot muuttuvat 1.1.2017 lähtien.

Muutokset
- Kertamaksu ja sarjakorttien hinnat nousevat.
- Kausikortti jää pois.
- 5x korttia voi ostaa vuoden ympäri. (Aiemmin vain kesäkaudella.)
- Sarjakortti on 12kk voimassa. (Aiemmin vain 6kk. Muutos välittömästi voimassa.)

Mikä ei muutu?
- 10x ja 20x sarjakortit säilyvät.
- Puolen tunnin hinta on edelleen 3€.
- Voit edelleen maksaa normaalihintaisella sarjakortilla kaverinkin.
- Ensimmäisellä kerralla uusi asiakas pääsee yhteystietolapulla ilmaiseksi tunnille.
- Sama kortti käy vuoden ympäri sekä sisä- että ulkotunneilla.
- Alennushintaan oikeutetut: opiskelijat, nuoret 15-17, varusmies- tai siviilipalveluksessa olevat, eläkeläiset, työttömät, äitiys-, isyys-, vanhempainrahaa tai kotihoidontukea saavat, omaishoitajat.

Aloittaessani vuonna 2012 yrittäjänä ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen Tampereen kaupunki veloitti salivuokraa yrityksiltä 13€ / tunti. Vaihtoehtoisesti jos salivuokran kävi maksamassa etukäteen, yritys pääsi yhdistysten edullisilla hinnoilla eli 6,50€ / tunti. Valitettavasti kuitenkin vuoden 2014 aikana hinnan alennus ennakkoon maksaville jäi pois ja vuoteen 2016 mennessä salivuokra yrityksille on noussut 17 euroon. Hinnan nousu viimeisen neljän vuoden aikana on ollut siis melkein kolminkertainen. Salivuokra on noussut lähes joka kauden alussa 50 sentillä tai eurolla ja oletan että hinta nousee taas vuoden vaihteessa. Samoin yksityisten salien hinnat nousevat vuoden vaihteessa.

Kausikortti jää pois osin samasta syystä eli salivuokrien hintojen noususta johtuen. En pysty takaamaan tunnin jatkumista yhtä varmasti kuin aiemmin. Jos kävijöitä on vähän, joudun lopettamaan tunnin ja tällöin tunteja ei välttämättä enää jää loppukaudelle riittävästi niin että kausikortin säännöllinen käyttäminen olisi halvempaa kuin sarjakortin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että jos kolmella peräkkäisellä kerralla on 5 tai vähemmän osallistujaa, tunti lopetetaan. Samalla yhtenäistän ja yksinkertaistan hinnoittelua. Vaihtoehdoksi vuodesta 2017 lähtien jää siis vain sarjakortit.

Salivuokrien noususta huolimatta haluan edelleen kannustaa ensikertalaisia kokeilemaan ennakkoluulottomasti erilaisia tuntejani. Siksi pidän edelleen yhteystiedoilla ilmaiseksi käytännön. Tuntiselityksistäni tai tekstistä kun ei pysty päättelemään 100 prosenttisen tarkasti sitä minkälainen tunti on tai sitä onko tunti sopiva juuri sinulle. Paras keino on tulla tunnille ja kokeilla itse. Valitse tunti, täytä lappu ja tule liikkumaan. Jos tunti ei ollutkaan sinun juttusi, voit kokeilla kertamaksulla toisenlaista tuntia. Kertamaksu ei sido sinua mihinkään ja vuoden 2017 alusta ympäri vuoden myynnissä oleva 5x kortti sitoo sekin vain vähän aikaa. Ei kausi- tai liittymismaksua. Maksat vain siitä mitä käytät.

Lisäksi haluan edelleen huomioida nekin joilla ei ole mahdollisuutta olla kokopäivätöissä. En pysty seurojen tai kansanopistojen hintoihin, mutta sekä kertamaksusta että sarjakorteista on edelleen alennusvaihtoehto eläkeläisten ja opiskelijoiden lisäksi mm. työttömille ja omaishoitajille.

Sinulla on mahdollisuus ostaa sarjakortteja vielä vanhoilla hinnoilla vuoden 2016 loppuun asti. Ja koska kortti on ostohetkestä vuoden voimassa, on käyttöaikaakin sen verran että välissä ehtii muutaman lomaviikon ja lepopäivänkin pitämään. 20 kertaa korttihan ei periaatteessa kestä kuin 20 viikkoa. Tai jos innostut käymään useammalla kuin yhdellä tunnilla viikossa, ei sitäkään. Ja sama sarjakortti käy tietysti edelleen myös kesällä sisä- sekä ulkotunneilla.

Kommentit