Syyskauden uutisia

Viimeisiä kesäkauden tunteja viedään, syyskauden tunnit alkavat 1.9.2016 torstaina.

Kiitos kaikille kesäkauden aikana tunneillani käyneille!
Innokkaita on löytynyt, niin sateisella säällä maanantain ulkotunneille kuin kauniilla, helteisillä ja aurinkoisilla keleillä tapiolan ja rientolan sisätunneille. On ollut huisin hauskaa ja pääosin helteistä, välillä on kuitenkin ulkona vähän kastuttukin. Ilmojen kylmetessä on aika siirtyä liikkumaan kokonaan sisälle ja hieman eri päiville.

Kesäkaudella Facebookissa käynnissä ollut arvonta sai päätöksensä sunnuntaina 28.8.
Voittaja on arvottu. Voittonumero on... Enpäs kerrokaan. Katso arvontavideo. Jos olet unohtanut sinulle annetun onnennumerosi, tarkista se aiemmasta tai myöhemmästä fb:n osallistumiketjusta. Onneksi olkoon voittajalle! Saat kausikorttisi kun seuraavan kerran tavataan. Kiitos kaikille osallistujille. :)

Syyskausi lähtee käyntiin puolen hinnan tunneilla.
1.9.-11.9. aikana kaikille aikataulun tunneille voi osallistua puoleen hintaan. Kertamaksu on 3€ tai alennuksiin oikeutetulta 2,5€. Jo kortin ostaneet asiakkaatkaan eivät jää ilman alennuksia, koska korttimerkintäkin on vain puolet normaalista. Samoin kuin kesällä ulkotunneilla, puolen hinnan tunneilla sisätunnista merkitään vain ½ ruutu käytetyksi. Sarja- tai kausikorttia ei kuitenkaan voi ostaa puoleen hintaan.

7.9. sekä 21.9. venyttely on poikkeuksellisesti tunnin mittainen.
7.9. tunti on puolen hinnan tunti, kun taas 21.9. oleva tunti on normaalin 60 minuutin sisätunnin hintainen eli 6€ (5€) [1 merkintä]. 14.9. sekä 28.9. lähtien syyskauden loppuun asti venyttely on 30 minuuttinen ja hinnaltaan 3€ (ei alennusta) [½ merkintä].

Mitä uutta ja mitä vanhaa syyskauden aikataulu sitten sisältää?
Kuten aiempinakin vuosina tapiolassa, kesäkauden tiistain kuntotanssi ja venyttely vaihtuvat keskiviikolle ja tunnit alkavat 45 minuuttia myöhemmin. Syyskaudella 18:45 alkava kuntotanssi ja 19:45 alkava venyttely jatkuvat kevätkaudelle samalla paikalla ja samaan aikaan, vaikkei kevätkauden tunteja olekaan ihan vielä merkitty nettisivuilta löytyvään aikatauluun.

Kehonhuolto palaa kesätauon jälkeen saukonpuiston koululle. 75 minuuttia kehonhuoltoa, hinnaltaan 6€ (5€), välineillä tai ilman. Aloitamme ilman välineitä ja jos kauden aikana käytämme vaikkapa kuminauhoja tai pilatespalloja, saat välineen ohjaajalta. Jos käytämme välinettä mikä olisi hyvä löytyä itseltä tai minkä lainausmäärä ohjaajalta on rajallinen, ilmoitan asiasta hyvissä ajoin ennen ko. tuntia.

Nyt kun lielahden remontti alasalin osalta on saatu päätökseen, palaamme koululle uudella innolla vanhoilla tutuilla jutuilla sekä muutamalla uudella. Torstaisin klo 17:30 pääsee kahvakuulailemaan ja klo 18:30 kuntotanssimaan. Syyskauden aikana ovet avautuvat myös muutamana sunnuntaina klo 18 tanssijoille ja klo 19 kahvakuulailijoille. Torstaisin kahvakuulatunti on lapsiystävällinen, mutta sinne voi tulla myös ilman lasta. Sunnuntain päivämäärät löytyvät aikataulusta sekä ajankohtaista sivulta.

Lielahden koululla on 10 kahvakuulaa lainaksi painoiltaan 4-12kg. Ota kuitenkin oma kahvakuulla mukaan jos sinulla on sellainen. Ensikertalaiset saavat etuoikeuden lainakahvakuuliin, mutta jos niitä jää yli, voi kuka tahansa tunnille tullut käyttää niitä oman kahvakuulansa lisäksi tai sen sijaan.

Myöhemmin syyskaudella pääset lielahden koululle myös kolmena lauantaikertana. Klo 10 kuntopiiri ja klo 11 kehonhuoltoa foamrollereilla.

Lauantain kuntopiirissä osa pisteistä sisältää kahvakuulalla tehtäviä liikkeitä vaihtoehtoina muiden liikkeiden lisäksi. Kahvakuulat ovat painoltaan 4-12 kiloa, joten jos nämä painovaihtoehdot ovat sinulle liian kevyitä, ota oma kahvakuula mukaan. HUOM! Ohjelman pisteiden läpikäynti aloitetaan ennen kymmentä, joten jos kaipaat liikkeille lyhyttä opastusta, tule paikalle jo 15 vaille. Kuntopiiriohjelma löytyy myös täältä blogista viimeistään edellisenä päivänä.

Kuntopiirin jälkeisellä kehonhuoltotunnilla tarvitset oman foamrollerin / pilatesrullan. Jos sinulla ei kuitenkaan ole sellaista, varaa itsellesi ohjaajalta lainaksi pilatesrulla tekstarilla tai s-postiltse. Lainarullia on vain 6 kappaletta, joten kannattaa varata ajoissa. Jos sinulta löytyy oma rulla, tule rohkeasti mukaan, ei tarvitse ilmoittautua.

Edit 6.9. 2016
Joka torstai 20.10. alkaen 15.12. asti. Klo 20:00-21:00 rientolassa on 60 minuutin venyttelytunti. Salissa on saatavilla patjoja, joten omaa ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta jos haluat, voit ottaa peiton loppurentoutusta varten.

Miten pääsen tunneille?
Kulku lielahden koulun alasaliin tapahtuu samoin kuin aiempina vuosina viikonloppuisin, lielahdenkadun puolelta rakennusta. Katso tarkempi ohje yhteystiedot sivulta. Muidenkin paikkojen osoitteet sekä karttalinkit löytyvät samalta sivulta.

Syyskauden aikataulu on nyt saatavilla.
Paperisen (jos tarvitset) saat tullessasi tunneille tai voit tulostaa itsellesi oman netistä. Pdf-tiedosto löytyy etu- sekä ajankohtaista sivuilta. Kaikki tunnit näet myös nettisivuilta ja mahdolliset viimehetken tuntimuutokset sekä muut ajankohtaiset asiat löydät LiikeImpulssin Facebook sivuilta sekä LiikeImpulssin Twitter tililtä. Kaikenlaista muuta liikkumiseen, yrittämiseen sekä ideoiden jakamiseen liittyvää löydät täältä blogista, Instagramista, Pinterestistä, Google plussasta ja YouTubesta. Jos haluat tietoa suoraan s-postiisi, voit liittyä postituslistalle lähettämällä s-postia.

Tunneilla nähdään!

Syysterveisin,
Katri

Kommentit