Yhteydenotto, viestit ja postituslista

Viime hetken tuntiperuutukset ja muut muutokset pyritään ilmoittamaan aina mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja jos mahdollista, tieto lisätään myös nettisivuille. Sivuilla olevat vanhat sekä muuttuneet tai täysin uudet tiedot ja tunnit saat muistutuksena myös mm. s-postin, Facebookin ja Twitterin sekä blogin kautta. Katso alta tarkemmat selvitykset jos tiedotteiden perille tulossa on ollut ongelmia tai jos haluat liittyä postituslistalle tai poistua siitä.

Huom!
LiikeImpulssi ei koskaan luovuta tai myy eteenpäin kolmansille osapuolille yhteystietoja. S-postin postituslistan osoitteet lisätään aina piilokopioksi ja WhatsApissa tiedotteita ei jaeta ryhmän kautta.

WhatsApp
Jos haluat saada tiedon äkkinäisistä peruutuksista, talleta puhelimeesi LiikeImpulssin numero 044 98 64 989 ja laita tekstiviestiä tai sähköpostia että haluat saada peruutustiedot WhatsApp viestinä. Tiedotusta varten LiikeImpulssilla ei ole erillistä WhatsApp ryhmää, vaan saat tiedon viestinä jossa yhteystietosi eivät näy muille LiikeImpulssin asiakkaille.

Facebook
LiikeImpulssin Facebook sivulta näet kaikki viime hetken peruutukset. Jos et ole rekisteröitynyt Facebookkiin, sivun viimeisimmän postauksen pitäisi pystyä lukemaan LiikeImpulssin kotisivujen Fb upotuksesta. Fb sivua pitäisi periaatteessa pystyä tarkastelemaan myös selaimesta kirjautumatta sisään, klikkaa ruksia tai "ei nyt" kohtaa niin pääset eroon rekisteröitymis / kirjautumispyynnöstä. Käytännössä poikkeuksia voi tulla koska Fb:n asetukset muuttuvat aika ajoin. Jos olet kirjautunut ja haluat varmistua siitä että saat LiikeImpulssin ilmoitukset aina heti omalle seinällesi, käy tykkäämässä LiikeImpulssin Fb sivusta ja tarkista että seuraa nappi on myös aktiivinen. Varmista että LiikeImpulssin tiedotteet näkyvät vähintäänkin oletuksena uutisissasi.

Kesällä ulkotunneilla saattaa tulla säästä johtuvia viime hetken peruutuksia. Koska suomen kesä on ailahtelevainen, mahdollinen tuntiperuutus tulee hyvin todennäköisesti vasta noin 20-30 minuuttia ennen tunnin alkua Facebookkiin ja WhatsAppiin.

Twitter
Kaikki Facebookkiin laitetut julkaisut näkyvät automaattisesti myös Twitterissä.

Instagram
Instagramiin laitetun kuvan ja tekstin saa automaattisesti näkymään myös Facebookissa joten säästä johtuvat ulkotuntien peruutukset ilmestyvät usein myös Instagramiin. Insta ei kuitenkaan ole paras mahdollinen tiedotuskanava peruuntumistapauksissa, joten parhaiten pysyt asioista perillä kun käyt katsomassa Facebookin viimeisimmät julkaisut tai pyydät tiedon peruutuksesta WhatsApin kautta.

Sähköposti
S-postilistalla oleville tiedotetaan kaikista sellaisista muutoksista mitkä on tiedossa viimeistään samana päivänä, muutamaa tuntia ennen tunnin aloitusta. Jos siis tunti on peruttu ohjaajan sairastumisen tai salivuoroperuutuksen vuoksi, on asia tiedossa yleensä ajoissa ja saat postia jos olet s-postilistalla. Jos tunti peruuntuu vasta siinä vaiheessa kun ohjaaja on mennyt paikan päälle (eli 15-30 min ennen tunnin aloitusta), ei peruutuksesta enää tiedoteta s-postitse.

S-postilistalla oleville lähtee myös 1-3 kertaa vuodessa tietoa LiikeImpulssin tulevasta kaudesta tai muistutus aikataulussa olevista jollain tapaa poikkeuksellisista tunneista.

Jos et ole saanut s-postia LiikeImpulssista, varmista että olet s-postilistalla laittamalla mailia ja muista käydä katsomassa myös roskapostikansiosi. Mm. gmail tyhjentää 30 päivän välein roskapostikansion automaattisesti. Jos haluat pois postituslistalta, laita mailia.

Tekstiviesti
Jos mikään ylläolevista vaihtoehdoista ei ole sinulle sopiva vaihtoehto, voit myös pyytää viime hetken peruutukset tekstiviestillä. Laita viesti LiikeImpulssin numeroon niin saat tekstarin jos tunti joudutaan perumaan. Jos tunti on peruttu ajoissa (yli viikko) niin että ennen peruuntunutta tuntia on vielä aikataulun mukaisia tunteja, peruutuksesta tiedotetaan vain tunnilla sekä nettisivulla ja Facebookissa.

Kommentit