Tyky-Online maksu käy meillä!


Erilaisia vaihtoehtoja maksaa liikkumisesta on olemassa päätä huimaava määrä. Pienyrittäjänä olen poiminut LiikeImpulssille yrittäjän kannalta edullisimmat maksuvaihtoehdot joista asiakas voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Tietysti myös työnantaja vaikuttaa omalta osaltaan siihen mitä vaihtoehtoja asiakkaalla on käytettävissä.

Liikuntaseteleillä voi maksaa tavallisen setelirahan tavoin. Valitettavasti en ole kuitenkaan valinnut pankki- tai luottokortilla maksamista vaihtoehdoksi. Käteistä rahaa ei silti välttämättä tarvitse käydä nostamassa automaatilta, vaan maksun voi hoitaa myös suoraan LiikeImpulssin tilille. Joko etukäteen tilisiirtona (kannattaa ilmoittaa maksusta minulle myös s-postitse) tai sitten jälkikäteen laskulla. Korttipäätteettömänä en siis voi vastaanottaa mitään sellaista maksua minkä pystyy hoitamaan ainoastaan muovikorttia ja maksupäätettä käyttämällä.

Smartumin kortilla eli smartum saldolla pystyy maksamaan etukäteen smartumin omien verkkosivujen kautta. Smartum saldolla maksamisohjeet löydät kätevästi Smartumin omilta sivuilta.

Tyky-kuntosetelien tarjoaja on ottanut käyttöön Tyky-online palvelun mikä on mielestäni huomattavasti näppärämpi maksuvaihtoehto. Tässä maksuvaihtoehdossa on siirrytty kokonaan kortittomaan ja asiakkaan valinnasta riippuen myös paperittomaan vaihtoehtoon. Asiakkaan ei tarvitse tuoda tunnille mitään muuta kuin puhelimessa tai paperilla oleva koodi. Maksu hoidetaan älypuhelimella ja maksaa voi kertamaksun, sarjakortin tai kausimaksun. Jos tyky-online saldoa ei ole riittävästi jäljellä, maksua voi täydentää käteisellä.

Samoin kuin maksamisen bitcoineilla, tyky-onlinemaksun voi hoitaa helposti ilman lisälaitteita kunhan käytettävissä on älypuhelin: kamera ja internetyhteys. Kun bitcoineilla maksamiseen tarvitaan älypuhelin ja nettiyhteys molemmilta, tyky-online maksutapahtuman yhteydessä asiakkaalla ei tarvitse olla mukana tätäkään. Koodin kun voi vaikka tulostaa paperille jos haluaa kulkea todella kevyin kantamuksin.

Hurraa siis tyky-onlinelle! Tyky-online on, katsantokannasta riippuen, joko aikaansa edellä tai sitten vain hyvin yksinkertaisesti pysynyt mukana väistämättömässä muutoksessa ja nykypäivässä. Lisää paperittomia ja kortittomia vaihtoehtoja, kiitos.

Ja hurraa myös älypuhelimille joilla voi hoitaa lähes kaiken työhön suoraan ja välillisestikin liittyvän. Itselläni on käytössä Samsung Galaxy S4 Zoom. Sillä soitan tunnin aikana musiikit (bluetooth yhteyden kautta), otan valokuvia tunnilta ja matkan varrelta (erityisesti matkan varrelta), päivittelen kaikkea liikuntaan, harrastamiseen, yrittäjyyteen ja elämään liittyvää Instagramiin ja yrityksen facebook sivulle sekä tietysti hoidan bitcoin ja tyky-online maksut.

P.S.
Puhelimellani tarkistan myös yritykseni nettisivuilta aika ajoin olenko oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta jätetään se nyt kuitenkin mainitsematta jotta ei tulisi kuvaa siitä että älypuhelin tyhmentäisi käyttäjäänsä.

Eiku. Oho.

Kommentit