TIEDOTUS: Lielahden koulun remontti

Valitettavasti lielahden koulun alasaliin ei pääse vielä viikolla 38, eli ti 15.9. ja su 20.9. Huominen 15.9. lapsiystävällinen kahvakuulatunti on peruttu, jatkosta tiedotan mahdollisimman pian.

Korvaava tila sekä tiistaille että sunnuntaille on haussa ja odotan vastausta niihin kahdelta eri taholta. Voi olla että sunnuntaille löytyy klo kuuden aikaan ainakin kahvakuulatunnille sali lielahdesta, mutta hyvin todennäköistä on että kuntotanssi sekä venyttely jäävät pois.

Lapsiystävälliselle kahvakuulatunnille löytyy toivottavasti myös tila tiistailta tai torstailta, mutta sekin asia on vielä avoinna. Jos korvaavaa tilaa ei löydy, lykkääntyy aloitus vielä viikolla, kahdella tai kolmella.

******************


Liikuntavirasto ei ole ilmoittanut muista salivuoroperuutuksista kuin 13.9. asti ja edelleen odotan liikuntavirastolta lopullista varmistusta asiaan. Sain tietää että saliin ei vielä pääse soittaessani viikonloppukäyttäjänä lielahden koululle avaimen hakuasioissa. Remontti kestää vielä ainakin viikon tai ehkä jopa kuukauden, riippuen siitä kenen koulun henkilökuntaan kuuluvan kanssa keskustelee puhelimitse. Ilmeisesti kyseessä ei ole saliremontti, vaan väestötilojen rakentaminen. Joka tapauksessa alasaliin ei vielä pääse.

Koululta on heidän mukaansa tiedotettu liikuntavirastoa, mutta näyttää siltä että liikuntavirasto on peruuttanut liian vähän tunteja. Puheluiden perusteella sain sellaisen käsityksen että remontin ei alunperinkään ollut tarkoitus valmistua viikkoon 37 mennessä.

Länsi-tampereen tunteja on nyt sitten yhden jos toisenkin remontin myötä siirretty ja peruttu, eikä jatko vielä ainakaan näytä kovinkaan helpolta. Mutta koska yrittäjyys on luonnevika, niin yritän vielä vain yrittämistäni ja kerron teille uskolliset kävijät ja uudet innostuneet heti kun tiedän mitä tapahtuu, missä ja milloin.

Tällä viikolla lielahden koululla ei siis vielä ainakaan ole tunteja. Seuraa LiikeImpulssin nettisivuilta ja facebookista miten meidän käy tulevina viikkoina.

Edit 15.9.
Vuorot peruttu 18.10. asti. Sunnuntain kahvakuulatunti toteutuu rientolassa klo 18-19, muut sunnuntain tunnit alkavat lielahden koululla vasta lokakuussa viikolla 43.

Kommentit