Polku App kortilla tai Smartumilla maksaville


Nyt voit maksaa myös kortilla LiikeImpulssin kertamaksun tai sarjakortin jos sinulla on älypuhelin ja siinä nettiyhteys. Ohjaaja ei voi vastaanottaa suoraan korttimaksua, vaan suoritat maksun Polku Appin kautta. Älypuhelinta tarvitaan tunnin alussa aktivoidessasi ostosi.

HUOM! EDIT 1.8.2017 Alla oleva tieto on vanhaa. Polku App sovelluksessa ei ole enää eri kertamaksu- tai korttivaihtoehtoja, vaan maksat itse määrittelemäsi avoimen summan. Katso kertamaksu- ja sarjakorttihinnat LiikeImpulssin nettisivuilta.

*_________________________*

Polku App sovelluksessa on määritettynä valmiiksi erilaisia kertamaksu- ja sarjakorttivaihtoehtoja. Smartumilla maksaville on vaihtoehtona myös avoin maksu mitä voi täydentää esim. käteisellä. Tekstin lopussa yhteenveto siitä minkälaiselle LiikeImpulssin tunneilla kävijälle mikäkin vaihtoehto on mielekkäin.

Ennenkuin lannistut kokonaan vaihtoehtojen määrään, LiikeImpulssi tarjoaa houkuttimeksi kaikille Polku Appin uusille asiakkaille yhden ilmaiskerran! Ilmaiskerran käyttöä varten ei tarvitse täyttää maksukorttitietoja.

Miten Polku App toimii?
Luo tunnukset Polku Appiin, etsi LiikeImpulssi, valitse sopiva tunti ja maksa lisäämällä korttitiedot. Voit myös maksaa ostoksesi yhdistämällä Smartumin Polku tunnuksiisi. Vahvista osto, älä aktivoi sitä vielä.

Kun tulet tunnille, aktivoi ostettu passi (paina ja näytä henkilökunnalle -nappi) ja näytä aktivointi ohjaajalle. Jos olet valinnut sarjakortin, loput käyttökerrat jäävät odottamaan seuraavaa tuntia. Näytä uusi aktivointi joka kerta tunnin alussa ohjaajalle. Lisää ohjeita löydät Polku App UKK sivulta.

LiikeImpulssin pahviseen sarjakorttiin verrattuna on valitettavaa että käyntikertaa ei pysty aktivoimaan "puoliksi". Mieti siis tarkkaan minkä passin ostat. Sisä- vai ulkotunneille tarkoitetun passin tai kenties molemmat.

Jos sinulla on sisätunneille tarkoitettu passi ja haluat osallistua ulkotunneille, voit käyttää passia niin että aktivoit yhden käyntikerran ja näin voit osallistua saman päivän aikana kahdelle peräkkäiselle ulkotunnille. Jos ulkotunteja on kuitenkin tarjolla vain yksi sinä päivänä, ei liikaa maksettua määrää hyvitetä rahana takaisin.

Jos sinulle jää kesän jälkeen ulkotunneille tarkoitetusta 10x kesäkortista kertoja jäljelle, voit käyttää niitä sisätunneilla syksyllä seuraavasti: 2 ulkotuntikertaa Polku App passista = 1 sisätunti tai 1 ulkotuntikerta + 3€.


Yhteenveto:

Jos käyt vain ulkotunneilla:
- Polku App 10x kesäkortti (ulkotunnit 30-75min.).
- Satunnaisia muita tunteja varten kertamaksu Polku Appsin kautta tai käteinen.

Jos käyt vain 45-75min. sisätunneilla:
- Polku App 5x, 10x tai 20x kortti (sisätunnit 45-75min.).
- Satunnaisia muita tunteja varten kertamaksu Polku Appsin kautta tai käteinen.

Jos käyt 30min. ja 45-75 min. sisätunneilla, kaikilla LiikeImpulssin tunneilla tai olet oikeutettu alehintaan:
- LiikeImpulssin pahvinen sarjakortti on kätevin koska siihen voi merkitä puolikkaita tai kokonaisia kertoja ja sitä voi käyttää sekä ulko- että sisätunneilla.


Jos et halua käyttää älypuhelinta etkä maksaa kortilla, ovat käteinen, lasku, liikuntasetelit ja tietysti myös tyky-online edelleen hyviä maksuvaihtoehtoja.P.S. Polku Appista löytyy myös monen muun ryhmäliikuttajan ilmaisia kokeilukertoja. 😊

Kommentit