HamppuSnacks


Löysin lähikaupastani uutta luontaisesti gluteenitonta pikkupurtavaa. Ajattelin että nämä voisi sopia hyvin kahvin kanssa silloin kun ei tee mieli mitään makeaa. Maistoin niitä ihan vain pikkuisen heti kaupasta kotiin tultuani ja niin hyviä nämä oli että oli todella vaikeaa olla ottamatta aina uutta palaa heti edellisen jälkeen. Ja koska ainahan nyt pitää olla ruuanlaittoruokaa, niin iso osa pussin sisällöstä hävisi jo heti alkuruuaksi. Keiton kanssa on aina kiva nakertaa jotain rapsakkaa ja Hamppufarmin HamppuSnacks sopi mainiosti näkkärin tilalle.

Valokuvaa varten väkersin parin pikkuruisen palan päälle kurkun ja miniluumutomaatin siivut. Todellisuudessahan näiden syöminen vihannesten kanssa menee niin että ensin heitetään suuhun Snacksin pala jossa on tai ei ole nokare levitettä, perään tungetaan snacksia isompi juustonsiivu, kurkkulohkare ja pari kokonaista miniluumutomaattia. Samalla tapaa kuin Mr Bean nauttii pikakahvinsa. Vatsassa ne kuitenkin menee kaikki sekaisin!

Suosin yksinkertaista ruokaa. HamppuSnacks sisältää maissijauhoa, vettä, rypsiöljyä, merisuolaa, hampun-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä. Lyhyt lista tuttuja aineksia joita ei ole piilotettu E-koodien taakse. Ja kuten pussin kyljessäkin todetaan, kukaan ei ole käynyt ripottelemassa gluteenia luontaisesti gluteenittomaan syötävään ihan vain siksi koska voisi niin tehdä.

Ei näitä siihen jälkkärikahviin sitten enää riittänytkään.

-Katri

Kommentit