Tuntiperuutukset ja sivukatkokset

LiikeImpulssin www-sivut ovat takkuilleet satunnaisesti tänään keskiviikkona 18.11.2015 johtuen Louhen verkkoon kohdistuneista palvelunestohyökkäyksistä. Mahdollisesti LiikeImpulssin nettisivuilla on ollut ajoittaista hitautta tai pätkimistä jo maanantaista lähtien.

Usein kaikenlaiset www-ongelmat tulevat ja menevät kenenkään niitä huomaamatta, mutta jos joku kerta käy niin että nettisivuilla on ongelmia juuri silloin kun kaipaat tietoa LiikeImpulssin tunneista tai mahdollisista peruutuksista, on saatavilla monta muutakin tiedotuskanavaa muilla kuin Louhen ylläpitämillä palvelimilla.

Jos siis yksi paikka ei toimi, kokeile seuraavia:

Kaikki viimehetken tieto löytyy aina facebookista. Lisäksi tiedotan siellä myös aiemmin tiedossa olevista mahdollisista muutoksista ja peruutuksista muiden päivitysten lomassa. Facebookin etusivua pystyy lukemaan sisälle kirjautumattakin.
www.facebook.com/liikeimpulssi

Kaikki facebookkin tuleva tieto päivittyy automaattisesti myös twitteriin.
twitter.com/LiikeImpulssi

Jos käy niin että tuntiperuutus selviää vasta kun saavun paikanpäälle, laitan hyvin todennäköisesti kuvapäivityksen instagramin kautta, mistä se menee automaattisesti facebookkiin ja sieltä twitteriin. Aikaa tunnin alkuun on silloin yleensä alle puoli tuntia ja kyseessä on esim. lappu liikuntapaikan ovella tai kesällä yllättävä rankkasade tai lätäköiksi muuttunut nurmi.
www.instagram.com/liikeimpulssi

Jos aivan kaikki muut paikat pettävät, peruutusilmoitus tulee google+:n kautta.
plus.google.com/117121706303702025723

Nettisivuille tulee vähintäänkin kaikki sellainen tieto minkä tiedän viimeistään edellisenä päivänä. Usein myös samana päivänä tullut tieto päätyy nettisivuille jos vain pystyn tekemään päivityksen.
www.liikeimpulssi.fi

Tänne blogiin laitan vain ajoissa tiedossa olevia muutoksia muiden kirjoitusten yhteyteen.

Tiedotan s-postitse kaikki yllättävät muutokset mitkä tiedän viimeistään saman päivän aamuna. Käytän s-postia samalla myös tapahtumien, kausien aloitusten tai kampanjien mainostukseen. Laita minulle s-postiosoitteesi jos haluat liittyä postituslistalle.

Tekstiviestiä käytän vain viimehetken peruutustapauksissa. Poikkeuksena kuitenkin toisinaan kesätunnit joissa tunnin peruuntuminen on yleisempää huonon sään vuoksi. Tällöin en välttämättä laita aina tekstiviestiä, vain ilmoituksen facebookkiin. Kerro minulle puhelinnumerosi jos haluat ilmoituksen tekstiviestillä.

HUOM! Tuntiperuutukset!
9.12.2015 keskiviikkona kuntotanssi ja venyttely peruttu tapiolassa salivuoroperuutuksen vuoksi.
1.12.2015-15.5.2016 tiistaisin ja sunnuntaisin ei ole tunteja lielahden koululla salivuoroperuutuksen vuoksi. Siirrymme evakkoon rientolaan. Kahvakuula sunnuntaisin klo 18-19. Rientolassa on mahdollista lainata 4-12kg kahvakuulia. Ei muita tunteja vuoden 2015 puolella rientolassa. Luvassa on keväälle myös kuntotanssia, lapsiystävällistä kahvakuulailua sekä venyttelyä. Milloin, siitä lisää myöhemmin. Seuraa nettisivuja vuoden 2016 osalta.

Kommentit