Sarjakortilla kaverikin 15.6.2015 lähtien

Tämä teksti on tarkoitettu LiikeImpulssin hinnat -sivun selvennökseksi.

Sarjakortilla kaverikin, perhe- / ystäväsarjakortti, henkilö- / haltijakohtaiset vaihtoehdot

Jos ostat sarjakortin liikuntaseteleillä tai olet oikeutettu alennukseen, on sarjakortti aina henkilökohtainen. Työnantajasi on myöntänyt etuuden henkilökohtaiseen käyttöön, jolloin sillä ei voi maksaa muiden käyntikertoja. Kausikortit ovat myös aina henkilökohtaisia, huolimatta siitä onko ne maksettu käteisellä, laskulla tai liikuntaseteleillä.

Jos et ole oikeutettu mihinkään alennuksiin ja maksat kortin kokonaisuudessaan käteisellä tai laskulla, voit 15.6.2015 jälkeen ostetuilla korteilla maksaa myös kaverisi. Ennen 15.6. ostetut kortit ovat edelleen henkilökohtaisia koska niistä ei käy ilmi onko kortti maksettu liikuntaseteleillä. 15.6. lähtien kaikkiin henkilökohtaisesti käytettäväksi tarkoitetuilla maksuvälineillä maksettuihin kortteihin tule merkintä että kortti on henkilökohtainen.

Voit ostaa myös perheenjäsenen tai ystäväsi kanssa yhteisen kortin jolloin sarjakorttiin kirjoitetaan haluamasi sukunimi / sukunimet. Kortti voidaan ostaa myös yrityksen / yhteisön nimiin. Myös näitä korttivaihtoehtoja voi käyttää maksaaksesi muita tunnille mukana tulevia.

Vastuu kortin hukkumistapauksissa?
Useamman henkilön käyttämät kortit toimivat käytännössä lähes haltijakohtaisina kortteina, joten jos kortti hukkuu, on ostaja yksin vastuussa sen mahdollisesta väärinkäytöstä. Jos yrityksen tai yhteisön korttia käyttää useampi henkilö, ohjaajan / korttien merkitsijän on täysin mahdotonta yhdistää kortissa oleva nimi käyttäjien kasvoihin, jolloin vääriin käsiin joutuneen kortin väärinkäyttö saattaa olla mahdollista. Tuttujen kävijöiden kohdalla vastuu on edelleen yksin ostajalla, mutta kortin hukkumistapauksessa voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti miettiä helpommin kaikille sopivaa ratkaisua tilanteelle.

Jos kortissa ei siis ole ale tai hlökoht. merkintää ja se on ostettu 15.6.2015 tai sen jälkeen, voit maksaa kortilla myös tunnille tulevat ystäväsi ja perheenjäsenet. Kortti jolla voit maksaa muita, on aina normaalihintainen ja kortilta menee normimerkintä vaikka mukanasi tuleva henkilö olisikin oikeutettu alennuksiin.

Tervetuloa siis tunneille, ystävien ja sukulaisten kera!

Kommentit