Kysely ja arvonta! 2015

Vastaa 31.7.2015 mennessä kyselyyn ja voit voittaa LiikeImpulssin syyskausikortin. Kommentoi kyselyyn LiikeImpulssin fb-sivuille, tämän blogipostauksen alle tai lähetä viesti tai postia.
Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

LÄNSITAMPERE (lielahden koulu, su)
Syyskaudella lielahden koulun alasali on varattu sunnuntaisin klo 17 eteenpäin. Tarjolla on ainakin kahvakuulaa ja kuntotanssia. Keväällä tunnit olivat kuntotanssi klo 17 ja kahvakuula klo 18.
- Kaipaatko jotain kolmanneksi vaihtoehdoksi? Kehonhuolto? Venyttely? Muokkaus?
- Mitä kellonaikaa toivot näille vanhoille tai uudelle tunnille? Tunteja voidaan myös myöhäistää puolella tunnilla jos klo 17 on liian aikainen.

Jos vastauksia tulee riittävästi, toteutan enemmistön toiveen, omat vaihtoehtoni ovat olleet jompi kumpi seuraavista: kuntotanssi 17:30, kahvakuula 18:30, venyttely 30' 19:30-20:00. Tai kuntotanssi 17:00, kahvakuula 18:00, kehonhuolto 19:00-20:00. 

ITÄTAMPERE
Syyskaudella jatkamme keskiviikkoisin tapiolassa kuntotanssilla ja puolen tunnin venyttelyllä klo 18:45-20:15. Kahvakuulatunti on tulossa myös, paikka ja aika ei ole vielä varmistunut.
- Mitä muuta tuntia kaipaat itätampereelle?
- Mille päivälle ja mihin kellonaikaan?
- Mihin varattavaan tilaan (koulu, muu paikka)?

Pyrin ottamaan huomioon paikka- ja aikatoiveet, mutta salit ovat itätampereella kovin varattuja ja lisäksi omat kaksi muuta työpaikkaani sulkevat osan päivistä ja kellonajoista pois.

Kerro mielipiteesi HEINÄKUUN loppuun mennessä ja KERRO SAMALLA OSALLISTUTKO SYYSKAUSIKORTIN ARVONTAAN! Arvonta suoritetaan elokuun kuntotanssitunneilla tapiolassa ja ryydynpuiston maanantain tunneilla. (Jos vastaat kyselyyn sekä länsi- ja itätampereen tunneista, voit voittaa vain yhden kausikortin joten kerro kumman, itä- vai länsitampereen kyselyn arvontaan osallistut.)

Tarjolla on siis kaksi kausikorttia joista toinen arvotaan tapiolassa ja toinen ryydynpuistossa elokuussa. Kausikorttia voi käyttää kaikilla LiikeImpulssin tunneilla, itä- sekä länsitampereella syyskauden ajan 1.9.-31.12.2015.

Kiitoksia etukäteen vastaajille!

-Katri

Kommentit

 1. Sari Salminen19.7.2015 20.16

  Moi Katri,
  Toivoisin lielahden kuntotanssituntia myöhemmäksi ajankohdaksi niin ehtisin tunnille paremmin mukaan.Osallistun syyskausikortin arvontaan. Kiitos mukavista,haasteellisista ja monipuolisista kuntotanssi ja kahvakuulatunneista sekä kesäjumpista.

  Terveisin,
  Sari Salminen
  Lielahdesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vastauksesta. :) Kiitos myös kaikille muillekin jo vastanneille, vielä on hieman yli viikko aikaa laittaa toiveita sekä osallistua kausikortin arvontaan.

   Kyselyn umpeuduttua saatte tietää minkälaisia vastauksia ja toiveita on tullut. :)

   Poista
 2. Kuntotanssi mukavan haastellista.:) Tapiolassa paikka ok, vaikka itselleni matkan päässä. Takahuhdin koulu lienee melko varattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takahuhti kuuluu myös niihin todella suosittuihin kouluihin. Katson taas lähempänä syyskuuta mikä on tilanne kaikilla kouluilla, koska saattaa olla niin että osa vuoroja varanneista ei voikaan ottaa keväällä saamiaan vuoroja ja näin jokin sopiva kohta saattaa vapautua. Jos löytyy vapaa aika, niin kaikki toiveet tunnin sisällöstä sekä ajoista tulevat tarpeeseen. :)

   Poista
 3. Edelliseen lisäystä: Itäpuolen kuntotanssija. Syyskauden arvontaan.

  Terkuin Tarja Ojaniemi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti