Talvi- ja kesäkauden hinnat sekä maksukäytäntö

Tämä teksti on tarkoitettu LiikeImpulssin hinnat -sivun selvennökseksi.
Edit 1.8.2017. Hintojen muutos 1.9.2017.

Tunnin maksaminen onnistuu ennen tuntia ohjaajalle käteisellä, smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, tyky-kuntosetelillä, eazybreak liikuntaedulla, e-passilla, smartumin saldoverkkomaksuna tai tyky-onlinemaksuna. Lisäksi vaihtoehtona on laskulla maksaminen ja muutama virtuallivaluutta. Lue maksukäytännöistä lisää käteismaksu- ja sarjakorttiselvennösten alta.

1.9.2017 alkaen
Kertamaksu, sisätunnit (normaalihinta ja alennus)
45-60 minuutin mittainen sisätunti on 7€ ja alennuksen saavilta 6€. Jos tunti on lyhyempi, on hintakin edullisempi eli 30 min. tunti on 4€ (4€). Jos tunti on esimerkiksi 90 minuuttinen, on hinta 11€ (10€). Jos kurssien kohdalla ei toisin mainita, on kurssin hinta samoin kuin yllä ja niin että esim. 2x60 min. mittainen kurssi on 14€ (12€). Poikkeukset mainitaan aina erikseen.

Kertamaksu, ulkotunnit
Koska puistovuokra on huomattavasti halvempi kuin salivuokra, on vastaavasti ulkotuntien hinta asiakkaallekin halvempi kuin sisätunnin. Kertamaksu on 4€ eikä siitä anneta alennuksia.

Sarjakortti (5x, 10x, 20x)
Sama sarjakortti kelpaa sekä sisä- että ulkotunneilla. Kortti on voimassa ostohetkestä 12 kk eteenpäin. Sarjakortin yksi ruutu vastaa yhtä tunnin kertamaksua. 10x kortissa ruutuja on 10. Jos osallistut 45-75 minuutin sisätunnille, kortista merkitään 1 ruutu käytetyksi. Jos taas osallistut 90 minuutin tunnille, kortista merkitään 1½ merkintää. 45-60 minuutin mittaisesta ulkotunnista merkitään korttiin ½ merkintä eli pelkästään ulkotunneilla käytettynä 10x kortti riittää 20 kertaa.

Smartum- ja Tykysetelit
Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Voit kuitenkin täydentää maksua käteisellä.

ePassi (SporttiPassi), TykyOnline, Smartum saldo, Polku
Tutustu palveluntarjoajan erillisiin käyttöohjeisiin ennen tunnille tuloa. TykyOnline maksun voit hoitaa tuomalla tunnille online koodisi joko puhelimessa kuvana tai tulostettuna paperille. Sekä koodi että numerosarja käyvät.

Verkkokauppa
Valitse tuote LiikeImpulssin verkkokaupasta, maksa luottokortilla tai pankkitunnuksilla. Kuitin saat oston jälkeen sähköpostiin.

Korttimaksut
Ohjaajalla ei ole korttikonetta joten et voi maksaa kortilla suoraan ohjaajalle. Tutustu verkkokauppaan.

Virikesetelit
Virikesetelit eivät valitettavasti enää käy maksuvälineinä.

Laskulla maksu
Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia asioidaksesi verkkokaupassa, etkä halua maksaa käteisellä, voit pyytää laskua itsellesi sarja- tai kausikortista s-postilla tai tunnille tullessasi. Saat laskun sähköpostin liitteenä. Kertamaksua ei mielellään laskuteta.

Virtuaalivaluutta
Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut maksamaan jollain virtuaalivaluutalla. Valuutasta riippuen maksu onnistuu joko tunnille tullessasi suoraan älypuhelimen lompakosta, etukäteen sähköpostitse tai osaa valuutoista ei kelpuuteta lainkaan. Ostajana maksat aina siirtomaksun.

Alennushinta
Jos olet opiskelija, 15-17 vuotias, varusmies- tai siviilipalveluksessa, eläkeläinen, työtön, äitiys-, isyys- tai vanhempainrahalla tai omaishoitaja, olet oikeutettu alennushintaan. Alle 15 vuotiaat liikkuvat vanhemman vastuulla ilmaiseksi LiikeImpulssin aikuisille tarkoitetuilla tunneilla.

Ilmainen käyntikerta yhteystietoja vastaan
Saat osallistua ilmaiseksi yhdelle tunnille yhteystietoja vastaan. Lappu ei käy kursseilla tai työpajoissa. Voit käyttää yhteystietolapun vaikka olisit käynyt LiikeImpulssin tunneilla jo aiemminkin, mutta et kuitenkaan ole käyttänyt vielä ilmainen tunti etua.

Kuitti ostosta ja alv 10%
LiikeImpulssin alv prosentti on 10. LiikeImpulssi ole velvollinen tarjoamaan kuittia ostosta. Verkkokaupasta ostaessasi saat kuitin s-postitse. Jos haluat käteisostosta kuitin, pyydä. Huomioithan että yhden kuitin kirjoittaminen LiikeImpulssin sarjakortista vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin joka kerta erikseen kertamaksusta kuitin kirjoittaminen. (Mahdollinen kuitti kirjoitetaan käsin, käytössä ei ole kuittikonetta.)

Toiveena on että jos maksat käteisellä, mukanasi on tasaraha tai seteleitä mistä ohjaajan pienehkö vaihtorahakassa selviää. Uuden sarjakortin saat helposti tunnin alussa, mutta jos on odotettavissa että tunnilla on ruuhkaa, ohjaajan työtä helpottaa huomattavasti jos ilmoitat etukäteen vaikka s-postilla ostavasi kortin seuraavalla kerralla kun tulet tunnille, jolloin kortin voi kirjoittaa sinulle etukäteen valmiiksi.

Jos vielä jokin asia jäi askarruttamaan, tiedustele s-postitse, laita viestiä, soita tai kysy henkilökohtaisesti tunnille tullessasi.

Kommentit