Talvi- ja kesäkauden hinnat sekä maksukäytäntö

Tämä teksti on tarkoitettu LiikeImpulssin hinnat -sivun selvennökseksi.
Edit 20.4.2022.

Kertamaksu (normaalihinta ja alennus)
Tunnin maksaminen onnistuu ennen tuntia ohjaajalle käteisellä ja useimmilla liikuntaeduilla. Lisäksi vaihtoehtona on yksittäisen tunnin tai sarjakortin verkkokaupasta ostaminen ja muutama virtuallivaluutta.

Sarjakortti (5x, 10x, 20x)
Sama sarjakortti kelpaa sekä sisä- että ulkotunneilla. Kortti on voimassa ostohetkestä 12 kk eteenpäin. Sarjakortin yksi ruutu vastaa yhtä tunnin kertamaksua. 10x kortissa ruutuja on 10. Jos osallistut 60 minuutin sisätunnille, kortista merkitään 1 ruutu käytetyksi. Jos taas osallistut 90 minuutin tunnille, kortista merkitään 1½ merkintää.

Smartum- ja Tykysetelit
Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa takaisin. Voit kuitenkin täydentää maksua käteisellä.

ePassi (SporttiPassi), Edenred sekä muut appsin kautta maksettavat liikuntaedut
Tutustu palveluntarjoajan erillisiin käyttöohjeisiin ennen tunnille tuloa. Näytä kuitti ostostasi ohjaajalle.

Verkkokauppa
Valitse tuote LiikeImpulssin verkkokaupasta, maksa kortilla tai pankkitunnuksilla. Kuitin saat oston jälkeen sähköpostiin.

Korttimaksut
Ohjaajalla ei ole korttikonetta joten et voi maksaa kortilla suoraan ohjaajalle. Tutustu verkkokauppaan.

Virikesetelit
Virikesetelit eivät valitettavasti enää käy maksuvälineinä.

Laskulla maksu
Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai korttia asioidaksesi verkkokaupassa, etkä halua maksaa käteisellä, voit pyytää laskua itsellesi sarja- tai kausikortista s-postilla tai tunnille tullessasi. Saat laskun sähköpostin liitteenä. Kertamaksua ei mielellään laskuteta.

Virtuaalivaluutta
Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut maksamaan jollain virtuaalivaluutalla. Valuutasta riippuen maksu onnistuu joko tunnille tullessasi suoraan älypuhelimen lompakosta, etukäteen sähköpostitse tai osaa valuutoista ei kelpuuteta lainkaan. Ostajana maksat aina siirtomaksun.

Alennushinta
Jos olet opiskelija, 15-17 vuotias, varusmies- tai siviilipalveluksessa, eläkeläinen, työtön, äitiys-, isyys- tai vanhempainrahalla tai omaishoitaja, olet oikeutettu alennushintaan. Alle 15 vuotiaat liikkuvat vanhemman vastuulla ilmaiseksi LiikeImpulssin aikuisille tarkoitetuilla tunneilla.

Ilmainen käyntikerta yhteystietoja vastaan
Saat osallistua ilmaiseksi yhdelle tunnille yhteystietoja vastaan. Lappu ei käy kursseilla tai työpajoissa.

Kuitti ostosta ja alv 10%
LiikeImpulssin alv prosentti on 10. LiikeImpulssi ole velvollinen tarjoamaan kuittia ostosta. Verkkokaupasta ostaessasi saat kuitin s-postitse. Jos haluat käteisostosta kuitin, pyydä. Huomioithan että yhden kuitin kirjoittaminen LiikeImpulssin sarjakortista vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin joka kerta erikseen kertamaksusta kuitin kirjoittaminen. (Mahdollinen kuitti kirjoitetaan käsin, käytössä ei ole kuittikonetta.)

Toiveena on että jos maksat käteisellä, mukanasi on tasaraha tai seteleitä mistä ohjaajan pienehkö vaihtorahakassa selviää. Uuden sarjakortin saat helposti tunnin alussa, mutta jos on odotettavissa että tunnilla on ruuhkaa, ohjaajan työtä helpottaa huomattavasti jos ilmoitat etukäteen vaikka s-postilla ostavasi kortin seuraavalla kerralla kun tulet tunnille, jolloin ohjaaja voi kirjoittaa kortin sinulle etukäteen valmiiksi.

Jos vielä jokin asia jäi askarruttamaan, tiedustele s-postitse, laita viestiä, soita tai kysy henkilökohtaisesti tunnille tullessasi.

Kommentit