Kevätkauden 2024 Ahjolan kuntotanssitunnit: päivämäärät ja poikkeukset

Tietoa Ahjolan kuntotanssitunneillani kävijöille!

Olen luvannut Ahjolan kuntotanssiryhmäläisilleni että osallistujat voivat tulla korvaamaan oman tuntinsa muihin Ahjolan kuntotanssitunneilleni jos jostain syystä eivät pääse omalle tunnilleen vaikkapa sairastapauksen, työn yms. vuoksi. Yleensä tämä on ollut mahdollista vasta kauden puolivälin jälkeen, koska ryhmät ovat olleet täynnä, mutta tänä vuonna ryhmissä on muutama paikka vielä. Vinkkinä samalla myös niille jotka etsivät uutta ryhmää, kautta on kulunut vasta kaksi viikkoa eli vielä ehtii mukaan. 10-11 kertaa siis jäljellä.

Ahjola tiedottaa ryhmiin ilmoittautuneille äkillisistä tuntien peruutuksesta ja ilmoittautumisen yhteydessä ryhmän tiedoissa on poikkeusaikataulut jolloin ryhmä ei kokoonnu. Mikään Ahjolan ryhmistäni ei kokoonnu hiihtolomaviikolla eli viikko 9 eikä pääsiäisenä maanantaina tai torstai-iltana. Tämän lisäksi opiskeluideni vuoksi tiistain ryhmässä on muutama ennalta sovittu päivä jolloin ryhmä ei kokoonnu.

Jos olet tulossa toisesta ryhmästä korvaamaan toiselle tunnilleni, katso ensin kokoontuuko ryhmä sillä viikolla. Ennalta sovitut ajat löytyvät Ahjolan sivuilta, ryhmän tiedoista mutta selvyyden vuoksi laitan ne vielä tähän alle. Äkillisiä peruutuksia en päivitä tänne.

Voit myös korvata kuntotanssitunnilta poissaolon maanantain kehonhuollossani jos mikään muu aika ei käy sinulle. Ryhmä on täynnä, mutta sali on suuri joten sinne mahtuu kyllä pari satunnaista osallistujaa. Tunti on maanantaisin klo 17-18:30 Saukkolassa yläkerran isossa salissa, (ent. liikuntasali, nyk. Vire) 22.4. asti. Ei hiihtolomaviikolla, eikä pääsiäisenä.

Kaikki Ahjolan kuntotanssituntini:
Ei tunteja hiihtolomalla (26.2.-3.3.) eikä pääsiäisenä (to 28.2. ja ma 1.4.)

Ma Saukkola klo 16-17
22.4. asti.

Ti Ahjola klo 14:30-16
Ei 6.2. eikä 20.2.
23.4. asti.

To Ahjola klo 18:30-20
25.4. asti.

Myös kehonhuoltolaiset ovat tervetulleita korvaamaan kehonhuoltotuntinsa kuntotanssitunnille. Varoituksena: kuntotanssi ei ole rauhallista, ei hiljaista ja siellä on koreografiaa minkä mukana voi heilua hitaasti tai nopeasti, yleensä nopeasti.

Huomaa kuitenkin että Tampereen seudun työväenopiston tuntini on eri asia, sieltä ei voi tulla korvaamaan Ahjolan tunneilleni eikä myöskään korvaaminen toisinpäin käy. Valitettavasti minulla ei ole kuin yksi tunti torstaisin Työväenopistolla joten korvaaminen ei onnistu edes toisella saman työnantajan tunnillani.

Jos et pääse millekään tunnilleni korvaamaan poissaoloasi, vaihtoehtona on myös tanssia vanhojen kuntotanssikappaleideni tahtiin kotona. Videot ovat vuosilta 2020-2021. Nämä ovat toistaiseksi saatavilla julkisina kaikille.

Heilumisiin!


Kuntotanssi 23 min - 01


Kuntotanssi 24 min - 02


60 minuuttinen kuntotanssiohjelma, 15 kappaletta soittolistassa.

https://www.youtube.com/watch?v=uniYMC83QN0&list=PLLfOnLdHDyMV1VWaqLbsBGelC-AYc8l8q


Ja loppuun vielä keskenjääneestä toisesta kuntotanssiohjelmasta yksinäinen jäähdyttelykappale.

Kommentit