Kevätkauden 2022 tunnit

Uusi vuosi alkoi rajoituksilla joten valitettavasti emme pääse aloittamaan kevätkauden tunteja loppiaisen jälkeen. Tapiola on sulkenut tilansa kaikelta toiminnalta AVIn määrittämien rajoitusten vuoksi ajalla 4.1.-30.1.2022 joten näillä näkymin ensimmäinen päivä jolloin mahdollisesti pääsisimme aloittamaan kevätkauden, on keskiviikko 2.2.2022.

Lielahden päiväkotiin suunniteltu kurssi ei toteutunut vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi, mutta epäilen että olisimme päässeet aloittamaan sielläkään koska Tampereen Kaupunki, päiväkodit sekä koulut varmasti tekevät myös omia päätöksiään tilojen käytön suhteen.

Toivotaan kuitenkin että pääsemme helmikuussa aloittamaan kuntotanssin ja venyttelyn Tapiolassa, jos kuitenkin uusia rajoituksia vielä tulee, tiedotan niistä WhatsAppissa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Livetunteja odotellessa, olen jo ladannut YouTubeen lisää videoita joiden tahtiin voit liikkua oman kodin rauhassa. Osa videoista on näkyvillä julkisesti kaikille, osa taas niille joilla on pääsy LiikeImpulssin google driveen. Videoiden käyttö on ilmaista, mutta jos haluat tukea pienyrittäjää, kurkkaa ohjeet tästä blogipostauksesta: Vapaaehtoinen maksu.

LiikeImpulssin YouTube tilille pääset tästä linkistä.

Oikein hyvää ja lumentäyteistä tammikuuta.

Pysytään liikkeessä, mutta muista myös lepo.

-Katri


Kommentit