Tuntiperuutus Lielahden koululla 15.3.-5.4.2020


Loppukevään sunnuntaitunnit Lielahden koululla on peruttu. Viimeiset neljä viikkoa eli 15.3.-5.4.2020 ei siis ole tunteja Lielahden koululla. Kesäkauden tunnit alkavat Sellupuistossa maanantaisin ilmojen lämmittyä ja siitä tiedotan erikseen. Kesäkausi on alkanut aiempina vuosina touko-, kesäkuun vaihteessa.

Osittain varmastikin koronaviruksesta johtuen viime viikolla kaikilla tunneillani on ollut huomattavasti vähemmän osallistujia. Lielahden koululla on ollut osallistujia juuri ja juuri tarvittava määrä, eikä tunti ole enää kannattava jos parikin asiakasta jää pois. Tampereen kaupunkin perii yrityksiltä 20€ / tunti eikä yksittäisiä viikkovarauksia voi perua kauden keskeltä, joten tauon pitäminen ei säästä salimaksuissa ellei peru koko varausta kauden loppuun asti. Koska koronavirustilanne ei varmastikaan parane parissa viikossa ja kautta on enää jäljellä neljä viikkoa, perun kaikki loput tunnit.

Syy, miksi perun jo tämän päivän tunnin on se että minulla on hengenahdistusta ja nuhaa mikä hyvin todennäköisesti johtuu siitä että olen astmaatikko ja siitepölyallerginen. Eli joka kevät sama tilanne kun aurinko paistaa ja katupöly lähtee liikkeelle. Nenä ja silmät vuotavat jatkuvasti ja välillä joutuu vähän haukkomaan henkeä. Normaalisti en koskaan ole perunut tunteja tämän vuoksi koska oloni on ihan hyvä ja allergia- sekä astmalääkkeillä saan sen vielä paremmaksi. Vaikka meillä on Lielahden koulun isossa salissa aina ollut mukavan isot turvavälit pisaratartuntaa ajatellen ja kuntopiirin voisi helposti muuttaa sellaiseksi missä ei ringissä kosketella samoja välineitä edellisten jälkeen, en kuitenkaan, muut asianhaarat huomioon ottaen, halua tulla ohjaamaan tuntia tällä kertaa asiakkaiden eteen aivastellen ja niistellen.

Edit
Myöhemmin sainkin tietää että kaupunki oli ilmoittanut tilojensa sulkemisesta lauantaista 14.3. lähtien koskien myös harrastustoimintaa.

Kuten aiempinakin vuosina, sarjakortit käyvät edelleen ympäri vuoden, kesätunneillakin, missä sarjakortista yksi tunti kuluttaa korttia vain puolikkaan ruudun verran. Ja syksyllä jatketaan Lielahden koululla taas, joten koska kausikortti on ostohetkestä vuoden voimassa, kelpaa keväällä ostettu kortti vielä syksylläkin. Jos kuitenkin haluat rahat takaisin kortissa jäljellä olevista tunneista, ota yhteyttä.

Pahoittelen tuntien peruuntumisesta aiheutuvaa mahdollista haittaa.

-Katri


P.S.

Tiedotan erikseen Tapiolan keskiviikkotunneista. En ole vielä päättänyt pitääkö tunnit perua seuraavaksi viikoksi tai kahdeksi kerrallaan.

Ahjola ei ole vielä peruuttanut kursseja missä osallistujamäärä on pieni, alle 100, mutta tilanne saattaa muuttua ensi viikolla. Ahjola tiedottaa tästä erikseen.

Yliopiston linjauksen mukaisesti SportUni tunnit Atalpalla on peruttu toistaiseksi. Tilanne ei varmastikaan muutu torstaihin mennessä.

Kommentit