Lielahden koulun torstain tuntikysely

27 rohkeaa kertoi toiveensa. Kiitoksia kaikille kyselyyn vastanneille! Mielipiteenne on huomioitu, aivonystyröitä on hierottu ja tunteja on sovitettu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tuntien teemat nähtävissä LiikeImpulssin nettisivuilla sekä kuvan alla.

Miksi valitsin mitä valitsin?

Täytyy sanoa että kyselyn tulokset olivat hämmentävät. Odotin vastauksiksi jotakin muuta kuin niitä tuntivaihtoehtoja mitä torstai-illassa jo oli, sekä viimeisintä vaihtoehtoa eli sitä että torstai ei sovi lainkaan.

Eniten ääniä sai kuntotanssi. Valitettava fakta on kuitenkin se että jos torstain 18:30-19:30 kuntotanssitunnilla olisi ollut riittävästi osallistujia, tuntia ei olisi tarvinnut muuttaa, eikä äänestystä olisi tarvittu. Kävijämäärät kuntotanssissa ja lapsiystävällisessä kahvakuulailussa keskiarvoltaan ovat viime syksyn ja tämän kevään alussa olleet melkein samat kuitenkin niin että kuntotanssissa on ollut himpun verran vähemmän osallistujia kuin laps.yst. kahvakuulailussa. Tästä syystä kuntotanssi sai loppukevään 14 tunnista vain 4 kertaa.

Seuraavaksi eniten ääniä sai muokkaus. Tämän tuntiteeman lopulliseen päätökseen vaikutti eniten se seikka että vain kaksi äänensä antanutta valitsi vaihtoehdoksi pelkästään muokkauksen. Kaikki muut valitsivat muokkauksen lisäksi vähintään toisenkin tuntiteemavaihtoehdon. Valitettavasti jätin siis muokkauksen kokonaan pois kevään tuntiteemoista. Muokkauksen ystäville tiedoksi että kesällä taas aikatauluun tuleva puistojumppa on lähes samanlainen tunti. Helppo koreografia alkulämmittelyssä, lihaskuntoa ja loppuun lyhyet venyttelyt. (Katso kuvan ja teemalistan alta vielä muokkaukseen liittyvä lisätarkennus.)

Kolmanneksi ja neljänneksi eniten ääniä sai kahvakuulailu sekä kuntopiiri. Pelkkä kahvakuulailu sopi kolmelle ja sama tilanne kuntopiirin kohdalla. Koska kahvakuulailua on sunnuntaisin aina 2.4. asti, lapsiystävälliseen kahvakuulailuun saa tulla myös ilman lasta ja kuntopiiri löytyy vielä seitsemältä lauantaiaamulta, sai kahvakuulailu 3/14 ja kuntopiiri 2/14 kertaa kevään vaihtuvista tunneista.

HIIT sai neljänneksi eniten ääniä, mutta valitettavasti kahdelle HIIT tuntiteeman valinneista ei myöskään sopinut torstai lainkaan. Siksi HIIT tunti ei valikoitunut mukaan.

Lapsiystävällinen kahvakuulatunti pitää kyselyssä perää, mutta kuten jo aiemmin mainitsin, kysely ei tunnu vastaavan tältä osin todellista kävijämäärää. Lapsiystävällisellä kahvakuulatunnilla on ollut himpun verran enemmän kävijöitä (lasken vain aikuiset) kuin kuntotanssissa. Voi tietysti olla että tässä kohtaa tunnin aloituskellonaika on ollut se mikä on merkinnyt enemmän ja nyt 18:15 aloitus saattaa vähentää kävijämäärää entuudestaan. Toivon kuitenkin että näin ei tapahdu ja että kevätkaudelle laitetulle viidelle kerralle löytyy vielä vähintään 6 kävijää / tunti. Samaa tietysti toivon muillekin tunnille. Jos tunnilla on 5 tai alle osallistujaa kolme kertaa peräkkäin, tunti lopetetaan.

Kuntotanssin ja kuntopiirin laitoin niille päiville jolloin viikonloppuna ei ole saatavilla vastaavaa tuntia. Samasta syystä kahvakuulatunnit alkavat vasta 6.4.

Tervetuloa Lielahden koulun torstain vaihtuvalle tunnille klo 18:15-19:15!
2.2. Kahvakuula, lapsiystävällinen
9.2. Kuntotanssi
16.2. Kahvakuula, lapsiystävällinen
23.2. Kuntotanssi
2.3. Kuntopiiri
9.3. Kuntotanssi
16.3. Kahvakuula, lapsiystävällinen
23.3. Kuntotanssi
30.3. Kuntopiiri
6.4. Kahvakuula
13.4. PERUTTU!
20.4. Kahvakuula, lapsiystävällinen
27.4. Kahvakuula
4.5. Kahvakuula, lapsiystävällinen
11.5. Kahvakuula

Tuntien teemat saattavat vielä vaihtaa paikkaa riippuen osallistujamääristä. Jos näyttää siltä että jokin teema ei saa riittävää kävijämäärää, kokeillaan toista vaihtoehtoa ja tällöin teemalistasta saattaa yllättäen löytyä myös muokkaus. Osallistumalla tunnille äänestät mitkä tunnit pysyvät!

Terveisin,
Katri

Kommentit