Kysely: Onko LiikeImpulssin tiedotus tunneista ollut riittävää?

Edellisen kyselyn perusteella torstain Lielahden koulun vaihtuvalle tunnille saatiin kevääksi eri tyyppisiä tunteja ja lisäksi kysely poiki yhden HIIT 30' kokeilukerran 26.2. kahvakuulatuntia ennen.

Toivon että vastaat seuraavaan kyselyyn sitten kun sinulla on muutama minuutti aikaa keskittyä rauhassa kysymyksiin jotta vastaukset ovat mahdollisimman tarkkoja. Itse kyselyyn ei välttämättä mene kauan, noin 1-5min., ellei sinulla sitten ole oikein paljon sanottavaa. Kysely on toistaiseksi voimassa eli vastausten perusteella pyrin kehittämään LiikeImpulssin tiedotusta jatkuvasti.

Voit vastata useamman kerran, mutta toivon että edellisestä vastauksestasi on kulunut vähintään 3kk, mielellään enemmän jos mikään ei ole muuttunut. Lisäksi toivon että jos vastaat uudestaan, kerrot että olet vastannut kyselyyn jo aiemmin.

Täältä pääset vastaamaan Onko LiikeImpulssin tiedotus tunneista ollut riittävää?

Lue myös blogiteksti Yhteydenotto, viestit ja postituslista jos kaipaat lisäinfoa siitä miten saada lisää tietoa ja pysyä ajantasalla.

Oma mittarini muiden yritysten ja tahojen postituslistalla olon suhteen alkaa mennä solmuun siinä vaiheessa kun s-postia tulee useammin kuin kerran tai kaksi kertaa kuussa, jos tekstiviestejä tulee muulloin kuin äkillisissä tapauksissa ja jos fb-postauksia kyseiseltä yritykseltä on joka kerta fb-seinälläni kun kirjaudun facebookkiin. Mutta koska oma tyylini hankkia tai saada tietoa ei välttämättä ole sama kuin juuri sinun, niin siksi on hyvä kysellä eikä vain olettaa.

Kiitos etukäteen!

-Katri

Kommentit