LiikeImpulssin tunnit kesällä ja jatkossa?

Olen saanut muutamia kyselyjä koskien LiikeImpulssin kesätunteja. Lopullinen päätökseni kypsyi kevään kuluessa mihin vaikutti aiempi tuntien osallistujamäärä sekä nousseet kulut.

LiikeImpulssilla ei ole toistaiseksi tunteja lainkaan. Tämä koskee myös kesätunteja.

Syy miksi lopetin LiikeImpulssin vakituiset tunnit viime vuonna kesän jälkeen on asiakasmäärän jatkuva väheneminen sekä hintojen nousu. Sama ongelma on ollut vuosien varrella myös tunneilla missä on ollut ennakkoon ilmoittautuminen: toisinaan tunti toteutui juuri ja juuri minimimäärällä ja toisinaan ei.

Satunnaiset tunnit olivat vielä hetki sitten vaihtoehtona, edellyttäen tietysti että olisin saanut niihin riittävästi osallistujia, mutta kun näin ei käynyt, on myös yksittäisten tuntien järjestäminen tullut vaikeammaksi, koska minulta vapautunut salivuoro ei enää ole ollut käytettävissäni enkä ole löytänyt toista itselleni sopivaa ajankohtaa. Lisäksi yksittäisen tunnin kulut nousevat liian korkeiksi, joten en voisi tarjota tuntia enää kohtuuhinnalla.

Tilanteet ja aikataulut saattavat muuttua, mutta toistaiseksi minulla ei ole aikomusta järjestää LiikeImpulssin nimissä tunteja.

Tunnin hintaan vaikuttaa eniten tilavuokra, musiikkilupamaksut sekä vakuutukset.

Puistovuokra on Tampereen kaupungilla sekä Rientolassa edullinen, alle 6€/h. Sisätilan vuokra lähtee 30 eurosta ylöspäin.

Musiikkiluvan hinta määritetään tilan koon sekä viikkotuntimäärän mukaan. Tilamääritelmä ulkona on se alue mihin asiakkaat puistossa mahtuvat. Minimimäärä tunneille on kerran viikossa pidettävä tunti eli jos pidän yhdenkin tunnin kuussa, maksan saman hinnan kuin 4-5 kerrasta /kk. Musiikkilupamaksu korkeintaan 100m2 tilassa yhdelle tunnille viikossa on hieman alle 50€/kk.

Vakuutukset: vastuuvakuutus pihaa/tilaa vuokrattaessa tulee liian kalliiksi muutamaa kesätuntia kohden. Mm. Rientola vaatii sisäpihaa vuokrattaessa voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja koska en ohjaa enää muita vakituisia viikkotunteja, sitä ei voi jyvittää syys- ja kevätkauden tunneille.

LiikeImpulssin kortilla käyttämättömiä kertoja?

Jos sinulla on voimassaoleva LiikeImpulssin sarjakortti (tai ostettu viime vuoden elokuussa ajatellen tämän vuoden mahdollisia kesätunteja), ota yhteyttä niin sovitaan korvauksesta.

Ohjaan edelleen kuitenkin tunteja Ahjolassa sekä Työväenopistolla.

Siitä huolimatta että kansanopistojen valtionavustukset ovat pienentyneet, saan edelleen ohjata samoja tunteja mitkä ovat olleet jo monia vuosia omalla, hyväksi havaitulla paikallaan. Lisäksi tietysti tiistain tunti, mikä ensin siirtyi opiskelujeni vuoksi iltapäivä-alkuiltatunnista aamutunniksi, sitten varhaiseksi iltapäivätunniksi ja nyt tulevalla kaudella hieman myöhäisemmäksi iltapäivätunniksi.

Ilmoittautuminen Ahjolan kursseille on jo kesäkuussa, Työväenopiston tunneille kesän aikana.

Tunnit julkaistaan huhti-toukokuun aikana opistojen sivuilla. Tervetuloa siis kesän jälkeen syys- ja kevätkaudella kansanopistojen tunneilleni.

Ma 16-17 kuntotanssi / Saukkola / Ahjola
Ma 17-18:30 kehonhuolto / Saukkola / Ahjola
Ti 15-16:30 kuntotanssi / Ahjola / Ahjola
To 11:15-12:45 kuntotanssi / Sampola / Työväenopisto
To 18:30-20 kuntotanssi / Ahjola / Ahjola

-Katri

Kommentit