Kuntotanssi ja venyttely Tapiolassa kesällä ja syksyllä

Uudenkylän työväentalolle sekä siellä oleviin tunteihin on tulossa isoja muutoksia. Valitettavasti ne eivät tule yllätyksenä vaan tämä suuntaus on ollut jo jonkin aikaa nähtävissä.

Tässä muutokset joista kaksi ensimmäistä on minun päätöksiäni ja kolmas ei, mutta saattaa vaikuttaa mittavasti Tapiolassa toimiviin tahoihin.

1. En jatka enää syyskaudella keskiviikon vakituntejani.

2. Kevätkaudelle tulee muutama peruutus huhti-toukokuulle.

3. Tapiola on myytävänä.


Syyskauden tunnit ja vakivuorot Tapiolassa

Valitettavasti en jatka enää keskiviikon tunteja koska en ole saanut osallistujamäärää nousemaan. Keskiarvo-osallistujamäärä olisi hyvä olla kuntotanssitunnilla vähintään 10 ja puolen tunnin venyttelyssä 5. Toinen vaihtoehto olisi nostaa hintoja mutta joutuisin nostamaan niitä niin paljon että arvelen sen vaikuttavan negatiivisesti jo entuudestaan pienehköön, vaikkakin uskolliseen osallistujamäärään. Salivuokran, musiikkilupa- ja vakuutusmaksujen jatkuvasti noustessa minulle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa vakituiset tunnit.

Viimeiset LiikeImpulssin säännölliset viikkotunnit ovat elokuussa.


Kevätkauden peruutukset Tapiolassa

Koska tein päätöksen lopettaa keskiviikon vakitunnit, päätin aloittaa opiskelut avoimessa yliopistossa. Tunnit ovat viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Aiempina vuosina, koska niin moni opiskeluilloista on osunut juuri keskiviikolle, en ole opintoja aloittanut, mutta koska siihen nyt tarjoutui tilaisuus, päätin laajentaa toisen ammattini, media-assistentin koulutusta valokuvauksen perusopinnoilla.

Tästä syystä perun huhti-toukokuulta 4 kertaa: 12.4. 19.4. 10.5. sekä 24.5. ja kesäkausi alkaa vasta 14.6. Nämä muutokset ovat jo aikataulussa.

www.liikeimpulssi.fi/aikataulu.php


Tapiola on myytävänä


"Uudenkylän Työväentalo Oy:n hallitus on päättänyt asettaa Tapiola -talon myyntiin. Kolme vuotta jatkunut koronapandemia on johtanut yrityksen talouden tilanteeseen jossa hallituksen on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Taloudellisesti kannattamattoman toiminnan ohella talkooväen ikääntyminen on johtanut siihen että näin ei voida enää jatkaa. On välttämätön tarve löytää uusi omistaja ja toimija Tapiola -talolle. Tavoitteena on löytää jatkaja toukokuun loppuun mennessä. Tehdyt vuokrasopimukset toteutetaan kevään aikana sovitulla tavalla. Alueen rakennuskaava ja taloa koskeva suojelu turvaa nykyisenkaltaisen toiminnan jatkumisen tulevaisuudessa ja tehtyjen pitkäaikaisten vuokrasopimusten toteutumisen.

Toivomme että viestität asiaa ryhmässäsi.

Uudenkylän Työväentalo Oy

Hallitus"Tämä asia saattaa vaikuttaa kesäkauden tunteihin niin että jos jostain syystä emme pääsekään kesä- ja elokuussa Tapiolaan, siirtyy kuntotanssi ja venyttely 30' viereiseen Tapiolan puistoon. Ulkotunneilla on tietysti säävaraus.

Päättäessäni lopettaa vakituiset tunnit olin ajatellut että voisin järjestää syyskaudella yksittäisiä tunteja muutamana keskiviikkona joihin olisi ennakkoilmoittautuminen jotta sarjakortin ostaneet voivat kuluttaa korttinsa loppuun. Tapiolan mahdollinen myynti saattaa kuitenkin vaikuttaa siihenkin.

Pyydän siis huomioimaan nämä seikat 10x korttia ostaessa. Parhaimmassa tapauksessa pääsemme kesäkaudella sisälle Tapiolaan, satoi tai paistoi, jolloin sää ei vaikuta tuntien toteutumiseen. Lisäksi parhaimmassa tapauksessa Tapiola on edelleen syyskauden aikana satunnaisesti vuokrattavissa, omistajasta riippumatta ja saan osallistujia riittävästi jotta nekin joilla on vielä 10x kortissa kertoja käyttämättä, pääsevät käyttämään korttinsa loppuun.

Missä muualla ohjaan?

Ahjolassa sekä Työväenopistolla. Tuleva syksy ja kevät 2024 on jo varmistettu Ahjolan maanantaituntien sekä Työväenopiston torstaiaamun kuntotanssikurssin osalta.

Tervetuloa siis maanantaisin Saukkolaan klo 16-17 kuntotanssiin ja klo 17-18:30 kehonhuoltoon. Kummallekin kurssille mahtuu todennäköisesti hyvin koska tunnit ovat isossa salissa, mutta silti kannattaa ilmoittautua ajoissa. Ahjolan syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa jo 15.6.2023.

www.ahjola.fi

Työväenopiston kuntotanssikurssi on Sampolassa torstaisin klo 11-12:30. Tunti koostuu 60 minuutin kuntotanssista, 15 min lihaskunnosta sekä 15 minuutin venyttelystä. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa kesä-heinäkuussa.

www.tampere.fi/tampereen-seudun-tyovaenopisto

HUOM!

Muistutan samalla Ahjolan kesän kynnyksellä kuntotanssikurssistani mikä on Saukkolassa tiistaisin 2.5.-6.6. klo 16-17. Siihen voi ilmoittautua jo nyt.

Jos olet kiinnostunut tulevista kuntotanssitunneistani Ahjolassa (Ahjolankatu 3, Pispala), on hyvin todennäköistä että tiistain tuntini eivät jatku enää syksyllä. Torstain iltatunnit yritän säilyttää, mutta uusille kiinnostuneille tiedoksi, tunti on todella suosittu ja täyttyy yleensä heti ensimmäisen viikon aikana.

VINKKI!

Ahjola tiedottaa:

"Kurssimaksusta -30% alennus!

Talvilomaviikolla alkaa -30% alennuskampanja. Opiskelijat saavat 30% alennuksen kurssimaksusta, kun he ilmoittautuvat kevään pitkille kursseille 27.2. alkaen. Kampanja koskee osaa kevätlukukauden liikunnan, kädentaitojen ja kuvataiteen kursseista. Kampanja ei koske lyhytkursseja.

Kursseille ilmoittaudutaan normaaliin tapaan verkkosivujen kautta. Saadakseen alennuksen kurssimaksuun opiskelijan tulee pyytää lasku/maksutiedot toimistosta osoitteesta toimisto@ahjola.fi."

Maanantain Saukkolan (Kalevassa) klo 16-17 sekä tiistain Ahjolan (Pispalassa) klo 16-17:30 kuntotanssiin mahtuu vielä kevään tunneille mukaan. Maanantain kehonhuolto on valitettavasti tämän kevään osalta täynnä.

Entä LiikeImpulssin kesäkauden tunnit?

Kuten jo mainitsin, kuntotanssia ja venyttelyä on kesä- ja elokuussa tarjolla joko Tapiolassa tai Tapiolan puistossa keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Lisäksi suunnitelmissa on jälleen laittaa Lielahden / Niemenrannan suunnalle maanantaitunti ulos puistoon. Rientolan sisäpiha oli viime vuonna oikein kiva paikka lihaskuntotunnille, joten toivon että saan luvan pitää tänäkin vuonna siellä viikoittaisen tunnin.

Tervetuloa tunneille!

Hiihtolomalla ei ole tunteja mutta sen jälkeen on vielä 16 kertaa aikaa käyttää 10x kortti loppuun. Ja tietysti myös tämä päivä eli tuttuun tapaan tänään 22.2. klo 18:45 alkaen kuntotanssi ja venyttely 30' Tapiolassa.

Nähdään!

-Katri

Kommentit