LiikeImpulssin verkkokauppa sulkeutuu

Pienelle mutta uskolliselle tanssi-, venyttely- ja lihaskuntoryhmäläisille tuntien ohjaaminen on aivan ihanaa mutta tarkoittaa samalla myös sitä että menojen kanssa saa olla aika tarkkana.

Holvin verkkokauppa on toiminut loistavasti LiikeImpulssin sarjakorttien ja kertamaksujen myyntipaikkana mutta valitettavasti hintojen nousun vuoksi en enää voi jatkaa Holvin asiakkaana. Verkkokauppa sulkeutuu joulukuun aikana joten Tapiolan syyskauden tuntien loputtua eli vuoden 2023 puolella kortteja ei voi enää ostaa verkkokaupasta.

Holvi on tähän mennessä ollut, ensin loistavan, viimeaikoina kohtuullisen hintainen paikka pienyrittäjälle jolla on hyvin satunnaista myyntiä verkkokaupan puolella. Aloittaessani Holvilla valittavana oli paketti missä ei ollut kuukausimaksua lainkaan, ainoastaan prosentuaalinen maksu tapahtuneista ostoista sekä tilisiirroista. Holvin omistajavaihdoksen jälkeen tilanne kuitenkin muuttui ja edullisin vaihtoehto oli 6€/kk + % myynnistä. Nyt edullisimman vaihtoehdon kuukausihinta nousee 9 euroon (sekä prosentuaalinen osuus) ja tuo 1,5 kertainen hinnankorotus on aivan liikaa pienimuotoiselle toiminnalleni kun ottaa huomioon muutkin välttämättömät kulut.

Edelleen vuonna 2023 voit kuitenkin maksaa liikuntaeduilla, tilisiirrolla, laskulla (sarjakortit) ja käteisellä tunnille tullessasi. Uutena vaihtoehtona on myös MobilePay mikä on heti käytettävissä. Tilisiirtoa varten laitan vuoden loppuun mennessä LiikeImpulssin tilinumeron verkkosivuille. Jos maksat käteisellä tunnille tullessasi, varaudu mielellään tasarahaan koska vaihtorahakassani on pieni.

Tervetuloa siis edelleen tunneille. Keskiviikkoisin Tapiolaan ja näillä näkymin vasta kesäkaudella Lielahden suunnalle, todennäköisesti taas Rientolan sisäpihalle. Ilmoitan jos omat ja vuokrasalien aikataulut muuttuvat ja aikaisemmat, esim. kevätkauden tunnit Länsi-Tampereella onnistuvat. Tapiolan kuntotanssi ja venyttely 30' jatkuvat keväällä 2023 normaalisti.

Liikkumisiin!

Kommentit