Vuosi taas takana, uusi vuosi kohta edessä!


Haluan kiittää kaikkia kuluneen vuoden aikana tunneilleni osallistuneita. Korona-ajasta ja rajoituksista huolimatta, olen kuitenkin pystynyt pitämään livetuntejakin ja ilahduttavan moni pääsi osallistumaan tunneilleni, niin paikan päällä kuin netin kautta, tallennettujen videoiden tahtiin liikkumalla.

Olen teille kaikille todella kiitollinen! 💖

Vuosi 2022

Tapiolan kuntotanssi ja venyttely 30' jatkuvat taas tuttuun tapaan keskiviikkoisin heti loppiaisen jälkeen eli 12.1.2022. klo 18:45 alkaen.

Lielahteen olen suunnitellut 5 kerran kehonhuoltokurssin, paikkana Lielahden päiväkoti. Ollinojankatu 6. (Päiväkoti sijaitsee lähellä Lielahden koulua, aivan Lielahden Teboilin vieressä.) Kurssille on sitova ennakkoilmoittauminen.

Ajankohta: 10.1.-7.2.2022 MA klo 20:00-21:00
Ilmoittaudu kurssille viimeistään 27.12. Kurssi toteutuu jos minimiosallistujamäärä (10) täyttyy. Voit maksaa kaikki 5 kertaa ensimmäisellä kerralla kortilta, maksaa kurssin nettikaupassa tai maksaa käteisellä tullessasi paikanpäälle ensimmäisellä kerralla.
Hinta: 38€ (33€) tai 5 ruksia kortille. Ilmoittautuminen on sitova ja tiedotan kurssin toteutumisesta vuoden 2021 loppuun mennessä jolloin saat myös ohjeet kaupan kautta maksua varten.
Ilmoittautuminen: s-posti, WA-viesti, txt, FB.

Ensi vuoden rajoitukset ryhmäliikunnan suhteen selviävät vasta varmastikin vuoden ensimmäisellä viikolla. Tämän vuoden viimeisellä kahdella tunnilla Tapiolassa en ottanut koronapassia käyttöön koska ryhmässä ei ole ollut yli 20 henkeä ja koronapassin tarkastaminen viivästyttäisi tunnin aloitusta entuudestaan. Kuitenkin jos rajoitukset muuttuvat ja koronapassin tarkistaminen on ehtona pienenkin ryhmän kokoontumiselle, otan sen käyttöön. Tiedotan siitä vielä erikseen kun tiedän minkälaisia rajoituksia ensi vuosi tuo.

Toivotaan kuitenkin että saamme jatkaa livetunteja ensi vuonnakin.

Oikein mukavaa ja stressitöntä joulun odotusta sekä onnea uudelle vuodelle!

Kommentit