Syys- ja kevätkausi 2021-2022

Syksy tulee, oletko valmis?

No en minäkään mutta niin se sade ja kylmä sieltä vain tulee, vaikkei ehkä ihan vielä tekisi mieli jättää lämmintä kesää taakse. Muutosvastarinnastani (säiden suhteen) huolimatta talvikauden aikataulu on tosin jo valmis ja tässä vielä muistutus muuttuvista tunneista.

Kuten monena aiempanakin vuotena, Tapiolan kuntotanssi ja venyttely siirtyvät elo-syyskun vaihteessa tiistailta keskiviikolle. Kuntotanssi alkaa klo 18:45 ja heti tanssin perään venytellään puoli tuntia. Viikolla 35 tunnit ovat siis vielä tiistaina eli elokuun viimeisenä päivänä, mutta sitä seuraavalla viikolla keskiviikkona 8.9. Tapiolan syyskausi jatkuu aina joulukuun puoliväliin eli 15.12. asti ja jatkamme loppiaisen jälkeen eli 12.1. (Joulutauko 22.12.2021-5.1.2022)

Sellupuiston viimeinen tunti on 30.8. ja vaihtuva tunnin teema on hyvin todennäköisesti lihaskunto koska helteet ovat jo kaukana takana. Länsi-Tampereen syyskausi jatkuu maanantaisin Lielahden koululla ja siirtyy alkamaan klo 20.

Sunnuntain tuntia en pysty valitettavasti enää jatkamaan, mutta onneksi maanantai-illalle löytyi Lielahden koululta vielä yksi vapaa vuoro. Tiistai klo 18:30 olisi ollut toinen vaihtoehto ja siitä teinkin jo kyselyn Sellupuiston tunnilla, mutta valitettavasti tiistai ei sopinut suurimmalle osalle maanantain kävijöistä, joten vaikka tila löytyikin, en voi siihen tuntia laittaa vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

Lielahden koulun tunti on kehonhuoltoa klo 20-21. Alkaa 6.9. ja viimeinen kerta on 11.10. Vuoroja on yhteensä 6 ja jos kiinnostusta löytyy, niitä voi aina lisätä loppukaudelle. Kävijämäärä määrittää myös sen jatkuvatko tunnit sekä sen tuleeko kevätkaudelle 2022 tunteja samalle päivälle ja kellonajalle. Sain myös ehdotuksen että maanantain kehonhuolto voisi olla vaihtuva tunti jolloin joinain kertoina tunti olisi lihaskuntoa. Vaihtuva tunti on tietysti myös mahdollinen, mutta koska kaikki riippuu kävijämääristä niin aloitan kehonhuollolla ja kyselen osallistujien mielipidettä ensimmäisillä tunneilla.

Arki-iltaisin, kun paikalla on iltavalvoja, Lielahden koululle sisääntulo on koulun sisäpihan kautta. Myös pikkusaliin. Jos reitti koulun aulasta koulun läpi pikkusaliin ei ole tuttu, pyydä iltavalvojalta apua. Päästän toki pikkusalin puoleiselle ulko-ovelle tulleet sisään jos vain huomaan koska ovea ei saa pitää lukitsemattomana tai auki. Ohjeet myös LiikeImpulssin nettisivuilla: yhteystiedot.

Aikataulun näet täältä ja viimeisimmät peruutukset ilmoitan LiikeImpulssin some tileillä.

*****************************

Kaikki em. tunnit tietysti koronarajoitusten puitteissa. Viimeisin tieto löytyy aina TAYSin sivuilta: Pirkanmaan koronavirustilanne ja suositukset, mutta ajatellen ihan tavallisiakin flunssia, terveenä paikalle tulo ja käsihygienian muistaminen ovat ihan hyviä ohjeita muutenkin.

Toivotaan että emme enää joudu palaamaan siihen että koko kausi täytyy perua määrittämättömäksi ajaksi.

Oikein hyvää syyskauden aloitusta, vielä on kesäkautta viikko jäljellä, toivotaan siis ainakin viimeiselle maanatain ulkotunnille mukavaa, vähemmän tuulista keliä.

Nähdään!

Katri

Kommentit