2021 kesäkauden tunnit

Vihdoinkin!

Kesä ja lämmin sekä kokoontumisrajoitusten maksimimäärän nosto.

Pirkanmaalla sallitaan max. 50 henkilön kokoontuminen ja vaikka sisällä tapahtuvaa aikuisten ryhmäliikuntaa vielä suositellaankin rajoitettavaksi, pääsemme sentään liikkumaan yhdessä ulkona. Niinpä viikosta 20 eteenpäin elokuun loppuun saakka on tarjolla maanantaisin Sellupuistossa vaihtuva tunti sekä tiistaisin Tapiolanpuistossa (tai Tapiolassa) kuntotanssi sekä venyttely 30'. Ulkotunneilla säävaraus.


17.5.-30.8.2021 MA klo 18:30-19:30 Sellupuisto (Ei 21.-28.6.)
Lihaskuntotunti viileämmällä ilmalla tai kehonhuoltotunti helteellä. Se kumpi tunti on ilmoitetaan viimeistään samana päivänä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.

Lihaskuntotunnille ota mukaan käsipainot tai kahvakuula (myös vastuskuminauha käy) ja patja. Painot saat täyttämällä vesipullot vedellä tai hiekalla jos et omista käsipainoja. Jos sinulla on sekä käsipainot että kahvakuula ja vastuskuminauha, valitse otatko painot vai kahvakuulan. Kuminauhan voit pitää mukana aina kun taas painoja ja kahvakuulaa voit vaihdella oman mielen mukaan. Pääsääntöisesti teemme liikkeitä mitkä on helppo tehdä kummalla tahansa, joko kahvakuulalla tai painoilla. Toisinaan annan eri vaihtoehdot kahvakuulallisille kuin käsipainoilla kuntoileville ja tietysti osa liikkeistä on tehtävissä myös kuminauhalla tai ilman painoja ja lisävastusta. Musiikki on tunnilla mukana, välillä lujempaa, välillä hiljempaa mutta emme tee liikkeitä musiikin tahtiin eikä tunnilla ole koreografiaa.

Kehonhuoltotunnille pelkkä patja riittää.

Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta jos osallistujia on niukanlaisesti muutamana viikkona peräkkäin, kesäkauden tuntien jatkumista tarkastellaan uudelleen kauden aikana.

Hinta: 5€ tai ½ merkintä LiikeImpulssin kortilta.

18.5.-31.8.2021 TI klo 18:00-19:30 Tapiolanpuisto / Tapiola (Ei 22.-29.6.)
Kuntotanssi ja venyttely 30' ulkona Tapiolanpuistossa (tai Tapiolassa kun koronarajoitukset sallivat sisäliikunnan).

Kuntotanssitunnille klo 18-19 et tarvitse mukaan mitään muuta kuin riittävästi juotavaa ja säänmukainen varustus.

Venyttely 30 tunnille (19-19:30) tarvitset mukaan patjan.

Molemmilla tunneilla on minimiosallistujamäärä. Kuntotanssitunnilla puistossa 6 ja sisätunnilla 10 osallistujaa. Venyttelyssä 3 sekä sisällä että ulkona. Jos kuntotanssituntia ei järjestetä vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ei venyttelytuntiakaan pidetä. Jos taas kuntotanssi toteutuu ja venyttelyyn jää vähintään 3 osallistujaa, venyttely 30' pidetään. Tunneille ilmoittautuminen voimassa toistaiseksi.

Ilmoittaudu tunneille, vain toiselle tai molemmille, viimeistään samana päivänä klo 12 mennessä: s-posti, txt, WhatsApp tai Facebook sivuille edellisenä päivänä tulevaan julkaisuun. Jos osallistujia on alle 6 ulkotunnilla tai alle 10 sisätunnilla, peruuntumisesta ilmoitetaan samana päivänä mahdollisimman pian klo 12 jälkeen jo ilmoittautuneille ja tuntiperuutus päivitetään aikatauluun sekä someen.

Kun tunti toteutuu osallistujamäärän puolesta, tunnille voi tulla mukaan ilmoittautumattakin.

Hinta: Tapiolanpuistossa olevilla tunneilla maksu on sama kuin sisätunneilla. Kuntotanssi 8€ (7€) tai 1 merkintä kortilta, venyttely 30' 4€ tai ½ merkintä kortilta.

Sekä MA että TI tuntien säävaraus
Sään vuoksi peruuntuvasta ulkotunnista ilmoitetaan viimeistään siinä vaiheessa kun ohjaaja pääsee puistoon eli noin 20 minuuttia ennen tunnin alkua. Tieto sään takia tapahtuvasta peruutuksesta tulee LiikeImpulssin Twitter ja Instagram tilille sekä WhatsApp postituslistalla oleville. Vaatimuksena toimivalle ja turvalliselle treenille on että nurmi ei saa olla liukas tai litimärkä ja ettei luvassa ole sadetta koko tunnin ajaksi.

Jos jossain vaiheessa pääsemme aloittamaan sisätunnit ja siirrymme Tapiolanpuistosta Tapiolaan, ei säävarausta tietystikään ole.

Online-tunnit
Jatkan online-tunteja satunnaisesti. Jos MA tai TI tunti on jostain syystä peruttu, pyrin mahdollisuuksien mukaan pitämään tilalla saman viikon keskiviikkona klo 16-17 online-tunnin. Tunti on todennäköisesti kehonhuoltoa tai lihaskunto + venyttely. Kuten aiemminkin online tunti tulee YouTubeen ja pysyy kaikille saatavana noin viikon ajan. Online-tunnilla vapaaehtoinen maksu.

*--------------------*

Toivotaan mahdollisimman hyvää säätä koko kesäkaudelle sekä vallitsevan tilanteen paranemista jotta pääsemme nauttimaan mahdollisimman usein taas yhdessä liikkumisesta.

Nähdään!

-KatriKommentit