Puistojumpat sekä sisätunnit kesäkaudella 2020


Tänään se alkaa, kesäkausi!

Tai alkaisi, jos... lue lisää toisen kuvan jälkeen.

Kahvakuulatunti maanantaisin Sellupuistossa 18.5. 25.5.-31.8. (ei 22.6. sekä 27.7.) klo 18:30-19:30. Säävaraus. Sateella tuntia ei pidetä, ei myöskään jos maa on litimärkä. Kesäkaudella on toisinaan mahdotonta tietää minkälainen sää ulkona on muutaman tunnin kuluttua, joten tieto mahdollisesta sään takia tapahtuvasta peruutuksesta tulee LiikeImpulssin Twitter tai Instagram tilille sekä Whats App postituslistalla oleville vasta siinä vaiheessa kun ohjaaja on päässyt paikan päälle eli noin 20 min. ennen tunnin aloitusta. Vaatimuksena toimivalle ja turvalliselle treenille on että nurmi ei saa olla liukas tai litimärkä ja ettei luvassa ole sadetta koko tunnin ajaksi.

Tarvitset kahvakuulan, patjan, juotavaa ja säähän sopivan vaatetuksen. En lainaa omia kahvakuuliani toistaiseksi lainkaan ja tunnin ohjauksen teen mahdollisimman hyvin turvavälit huomioiden. Puistossa on todella hyvin tilaa joten voit määrittää helposti juuri sinulle sopivan turvavälin.

Kuntotanssi ja venyttely 30’ tiistaisin Tapiolassa 2.6.-25.8. (ei 23.6. sekä 28.7.) klo 18:00-19:30, satoi tai paistoi. Kokoontumisrajoituksista (50) ei tarvitse olla huolissaan kesäkuusta lähtien, mutta jos rajoitukset tiukkenevat, täytyy tunnin jatkoa miettiä uudelleen. Toivotaan kuitenkin ettei näin käy. Tapiolan saliin mahtuu alle 20 ihmistä vielä kohtuullisen väljästi. Ei siis tarvitse tanssia tai venyä kylki kyljessä.

En ohjaa tunteja maski kasvoilla joten jos koet että se vaarantaa sinun tai läheistesi terveyden, suosittelen jatkamaan virtuaalituntien parissa. Virtuallitunnit ovat saatavilla Google Drivessa kaikille postituslistalla oleville vapaaehtoisella maksulla. Olen päättänyt että jatkan videoiden lisäämistä epäsäännöllisen säännöllisesti myös kesäkuun jälkeen driveen jollon nekin jotka eivät voi vielä osallistua Sellupuiston tai Tapiolan tunneille, saavat kosolti vinkkejä itsenäiseen treeniin ja tanssin parissa irroitteluun. LiikeImpulssin verkkokaupassa on vapaaehtoinen maksu vaihtoehto missä voit määrittää itse virtuaalitunnin arvon ja maksaa juuri sinulle sopivan summan.

Tunnille tullessasi voit maksaa mieluiten puhelimella tai etukäteen kotona tietokoneella (saan s-posti-ilmoituksen toteutuneesta maksuista) joko LiikeImpulssin verkkokaupassa tai työnantajasi tarjoamalla liikuntaedulla. Käteinen ja Smartum sekä Tyky-kuntosetelit käyvät myös maksuvälineenä, mutta huomioithan pienen vaihtorahakassani, joten mielellään tasaraha.

Kahvakuula Sellupuisossa 4€
Kuntotanssi Tapiolassa 7€ (6€)
Venyttely 30' Tapiolassa 4€
Lisätietoja hinnoista:
www.liikeimpulssi.fi/hinnat.php

Tervetuloa tunneille ja pysytään terveinä!

-Katri


Jälkikirjoitus

Juuri kun sain blogikirjoituksen valmiiksi ja olin kirjoittamassa sille pientä saatetekstiä Facebookkiin innokkaalla maininnalla siitä miten en oikein malttaisi odottaa että nähdään kohta kylmässä, mutta raikkaassa ja aurinkoisessa ulkoilmassa, ivalliset sadepisarat alkoivat ropista ikkunalaudalle. "Luulitko pääseväsi vihdoinkin töihin? Näkemään ihmisiä? Vaihtamaan pari sanaa tuttujen ihmisten kanssa raittiissa ulkoilmassa? Riehumaan kahvakuulalla? Mietippä uudestaan! Rip rap!"

Samanlainen äänensävy kuin kuuntelemassani espanjankielen mp3 kurssissa. "Aiotko käyttää tätä kattilaa?" Sama asenne miten lapseni yli kymmenen vuotta sitten toisinaan tiedusteli laittaessani ruokaa: " Mitä sä äiti oikein yrität tehdä?"

Niinpä.

No en mitään.

En yhtään mitään.

Ne viisaammat tuolla jossain sanovat että yrittäjän pitää näyttää asiakkaille hyvää esimerkkiä, olla hillitty ja hallittu eikä saa olla kiukkuinen tai epäonnistua asioissa. Hymyillä vaan ja keksiä ratkaisuja kaikkeen. Parsia reiät, järjestää pilvet pois taivaalta ja rakentaa avaruusalus jos on tarve. Todeta että pikkujutut tai isommatkaan ei hetkauta.

Voi olla, mutta nyt kyllä on aivan pakko sanoa että ottaa päähän.

Ne sadepisarat.

Ivalliset sadepisarat.

Kuten sanoin jälkikirjoitukseni alussa, olin juuri saanut virallisen asiallisen blogikirjoitukseni valmiiksi ja olin aikeissa julkaista linkin Facebookissa kun kuulin tuon pelätyn, jokakeväisen ja odottamattoman mutta kuitenkin niin tyypillisen sekä karmaisevan äänen ikkunalaudallani. Rip, rop, tip, tap. Eikä ihan muutamaa pisaraa vaan huomattava määrä pikkuhiljaa kovenevaan tahtiin. Äkkiä klikkailin itseni muualle nettiin. Tarkistin Hiedanrannan webbikameran. Litimärkää. Tarkistin kelikamerat Lielahden kohdalta. Vettä. Tarkistin Supersään. Sadetta ainakin kuuten asti.


Mitä tätä ennen sitten on tapahtunut?

No viikko sitten vielä sääennustus näytti että tänään sataa ja pidin aivan varmana että tänään ei sitten kahvakuulailla. Eipä mitään, sillä mennään mitä sääveikko antaa. Kevät ja kesä on tällaista. Niinpä nauhoitin viikon aikana pikatreenin jotta voin ladata sen Google Driveen lohdutukseksi siitä ettei päästykään vielä aloittamaan kesäkautta.

Mutta mitä säätilassa tapahtuikaan viikon aikana? Maanantaille luvattu sade siirtyi tiistaille ja keskiviikolle ja koko viikonlopun oli kuivaa ja aurinkoista. Sellupuiston nurmi olisi siis varmasti kuiva ja päsisimme kahvakuulailemaan. Jipii!

Henkisesti valmis siis sittenkin aloittamaan kesäkausi.

Mutta sitten.

Ne ivalliset sadepisarat.

Ivalliset sadepisarat.

"Ethän vain yrittänyt mitään? Ethän vain meinannut onnistua."

Joten.

Kesäkausi alkakoon vasta viikon kuluttua eli 25.5. Lohdutukseksi jaan Google Driveen pikatreenin heti kun saan sen leikattua. Sopii myös kahvakuulattomille sekä niille jotka haluavat mieluummin kevyemmän, kehonhuoltomaisemman, lyhyemmän liikuntahetken.

Vuodatuksen loppu.

Kommentit