Kuntotanssi ja venyttely - Kesäkausi 2019

14.5.-11.6.2019 tiistaisin klo 18:00-19:30
Saukkola, luokka 5


18:00 Kuntotanssi, 7€ (6€)
19:00 Venyttely 30', 4€

Ilmoittaudu etukäteen jotta mahdut mukaan. Salin tila on rajallinen.

Ilmoittautua voit kaikille kerroille tai vain osalle. Jos ilmoittaudut etkä pääsekään, muista perua osallistumisesi! Ilmoittaudu s-postilla, whats app viestillä, tekstiviestillä tai edellisellä tunnilla. Yhteystiedot LiikeImpulssin nettisivuilla.


Saukkolan osoite on Vainionkatu 2 (Kalevanpuistotie 7).

Jos tulet autolla, parkkipaikkoja on sekä Saukkolan takana (parkkialue), Vainionkadun ja Saukonmäkeen nousevan tien varrella.


Sisäänkäynti etuovesta eli päiväkodin puolelta ei todennälöisesti ole auki, vaan sisään pääset talon vastakkaiselta puolelta takaovesta eli parkkialueen läheltä, talon sisäkulmasta.

Jatka siis Vainionkatua tai Saukonmäkeä talon taakse parkkialueen puolelle.


Toukokuussa, ainakin ensimmäisellä viikolla ja todennäköisesti seuraavallakin, vahtimestari on paikalla, mikä tarkoittaa sitä että talon sisäkulmassa oleva takaovi on auki ja siitä pääset omaan tahtiin ulos ja sisään, tulit sitten kuntotanssiin, venyttelyyn tai molempiin.


Jos vahtimestari ei ole paikalla (todennäköisesti kesäkuussa) eikä takaovi tai mikään muukaan ovi ei ole auki, parkkipaikan puolelta löytyy lisää ovia talon päädyssä mitä kautta pääsee sisään.

Ovi ei ole auki eikä sitä saa jättää auki, mutta tulen avaamaan oven noin 15-10 minuuttia ennen tunnin alkua ja tarkistan tulijat vielä 1-5 minuuttia ennen aloitusta.

Ovi on siis parkkipaikan puolella, mutta eri seinällä kuin aiemmin mainittu takaovi. Siinä on muutama porras ylös ja muutaman lisäportaan jälkeen myös toinen ovi, mutta sisäänkäynti tapahtuu alemmasta ovesta. Ovessa lappu: ”Ovi pidettävä suljettuna, käynti pääovista.”


Odota tämän oven luona jos muut ovet eivät ole auki.

Jos käy niin että kaikki ovet ovat lukossa eikä kukaan ole sinua tullut parissa minuutissa vastaan ovelle, soita LiikeImpulssin numeroon. En vastaa puheluun vaan suljen sen ja tulen pikimmiten varmistamaan onko joku parkkipaikan puolella odottelemassa.

Yhteystiedot

Venyttelyyn tulijat pääsevät kuntotanssista lähtevien ovenavauksella sisään.


Ulko-ovesta sisään päästyäsi, menet oikealla olevasta sinisestä ovesta sisään ja portaita alas. Ovessa lulee: ”Pukuhuoneet alakerrassa.”Pitkän käytävän varrelta löydät pukuhuoneet sekä luokka vitosen mikä on suurinpiirtein naisten pukuhuonetta vastapäätä.


Tärkeää: jos olet tullut sisään talon takapäädyssä olevasta ovesta, poistu myös samaa kautta ja katso että ulko-ovi menee kiinni!

Nähdään kuntotanssin ja venyttelyn parissa aina 11.6. asti Saukkolan tiloissa. 25.6. lähtien jatketaan Tapiolassa (Karhunkatu 71) klo 18-19:30.
Tapiolan tiistain tunneille ei tarvitse ilmoittautua.

Kommentit