Liikunnan kipinä hukassa?

"Ei jaksa. Tulet töistä, valahdat sohvalle katsomaan telkkaria ja pysyt siinä. Ei huvita lähteä salille moneksi tunniksi rehkimään. Ei ehdi. Olet kylän taksikuski, kuskaat lapsia harrastuksesta toiseen ja odottelet hallin nurkalla, koska seuraava kyyditettävä ilmestyy kyytiin. Ei ole energiaa. Pitkä päivä töissä ja väsyttää. Töistä kotiin tullessa tekisi mieli syödä hevonen ja mennä nukkumaan."

Kuulostaako tutulta? Kaikilla meillä on vastuumme töistä, opiskeluista, puolisosta, lapsista, lemmikeistä ja monesta muusta asiasta mutta ennen kaikkea meillä on vastuu itsestämme ja hyvinvoinnistamme. Jos minä ei voi hyvin, ei mekään voida hyvin. Oletko miettinyt miltä tuntuisi löytää liikunnan kipinä? Se mikä oli joskus lapsena puissa kiipeillessä ja kurassa juoksennellessa.

Tuntuisiko olosi paremmalta, jos painoa olisi muutama kilo vähemmän tai peilistä näkyisi energinen ja virtaa täynnä oleva sinä? Olisiko mukava päästä lattialle leikkimään lasten tai lastenlasten kanssa ilman, että polviin sattuu?

Tehdään tämä yhdessä mahdolliseksi. Lähdetään pienin askelin liikkeelle kohti isompaa. Kokeillaan jotain mistä olet aina haaveillut mutta mitä et ole uskaltanut tehdä. Tehdään harjoittelusta osa arkeasi; tuodaan treeni sinne missä sinäkin olet eikä sinun välttämättä tarvitse lähteä kotoa mihinkään.

Todellinen henkilökohtainen valmennus ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Treenaamme siellä missä se sinulle sopii, treenaamme sitä mikä kehollesi ja mielellesi sopii. Emme riko kehoasi turhalla rääkillä vaan energisoimme ja teemme siitä hyvinvoivan jolloin seurauksena on hyvä olo, hyvä mieli sekä tietenkin vahva, kestävä ja toimiva keho! Kysy lisätietoa henkilökohtasesta valmennuksesta ja muokataan juuri sinulle sopiva paketti.

Johanna
Good 4 You hyvinvointipalvelut
Kysy lisää: yhteystiedot.

Kokemus
Yrittäjä, TYKY-liikunta, aikuisliikunta, senioriliikunta sekä lasten koripallovalmentaminen.
Koulutus
Opinnot Haaga-Helian AMK:ssa (valmistuminen keväällä 2017), liikuntaneuvoja, FAF Personal Trainer, Fustra-, kahvakuula- ja crosstraining ohjaaja, TULES- ja ASLAK-kurssit sekä uimaopettaja (SUH).
Harrastukset ja kiinnostukset
Triathlon, toiminnallinen harjoittelu.

Kommentit